""
""

Totenhem upozorio navijače: Bez dresova u Moskvu!

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.09.16. | 19:39

"Radi vaše lične bezbednosti, preporučujemo vam da klupska obeležja ne pokazujete dok ne uđete na stadion", poručuje uprava Pevaca

Uprava Totenhema upozorila je svoje navijače da ne nose klupska obeležja u Rusiji sledeće nedelje na utakmici Lige šampiona. Pevci gostuju ekipi CSKA iz Moskve u okviru drugog kola grupe E, a to će ujedno biti i prvi susret ruskog i engleskog kluba posle incidenata u Marselju tokom Evropskog prvenstva prošlog leta.

Izabrane vesti

Obema reprezentacijama zaprećeno je izbacivanjem sa velikih takmičenja zbog sukoba huligana u Marselju i Lilu, a sada su čelnici Pevaca povukli neočekivani potez naređenjem navijačima da ne pokazuju obeležja dok ne uđu na stadion.

Upozorenje, izdato je kao deo uputstva za putovanje na klupskom sajtu.
“Upamtite, radi vaše lične bezbednosti, preporučujemo vam da klupska obeležja ne pokazujete dok ne uđete na stadion. Zastave su poželjne na stadionu, ali vam ne preporučujemo da ih ističete u centru grada”, saopštili su iz Totenhema.

Sparsi će u Moskvi probati da zabeleže prvu pobedu u Ligi šampiona nakon razočaravajućeg poraza od Monaka u prvom kolu na Vajt Hart Lejnu (2:1).

(FOTO: Action Images)


tagovi

RusijanavijačiLiga šampionahuliganiEngleskadresoviCSKA Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara