""
""

Toti otišao da moli navijače Rome: Ljudi, vratite se! Ultrasi odgovorili: Samo vi pobedite (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.11.16. | 10:37

Za južnu tribinu Olimpika prodati tek 2.000 od 15.000 ulaznica za derbi s Lacijem

Raste temepratura pred prvi Derbi dela kapitale. Doduše, više u igračkom pogonu Lacija i Rome, a manje među navijačima rimskih velikana, odlučnih u nameri da bojkotuju okršaj ljutih rivala, zakazan za nedelju od 15 časova.

Nezadovoljni odlukom da se pojačaju bezbednosne mere na tribinama Olimpika i tako njima smanji prostor da se razmahnu, ultrasi su najavili bojkot derbija. Zato se Italijom širi bojazan da bi predstojeći mogao da bude i jedan od najslabije posećenih u istoriji.

Izabrane vesti

Da ne pukne bruka, bar kad je Roma u pitanju, postarali su se njene perjanice: kapiten Frančesko Toti, njegov zamenik Danijele de Rosi i univerzalac Alesandro Florenci (svi Rimljani) koji su se sinoć unizili zarad opšteg dobra i otišli na noge navijačima, s namerom da ih mole da se vrate na tribine.
Potrebni su nam. Kao u stara dobra vremena“, objasnio je Toti posle polučasovnog razgovora sa oko 500 najvatrenijih pristalica Kurve sud, u centru Rima.

Da je situacija više nego ozbiljna svedoči podatak da je do juče prodato samo 2.000 ulaznica za južnu tribinu, koja prima 15.00 gledalaca.
Nadamo se da će se sve vratiti na svoje mesto, da će navijači zauzeti mesto na tribinama. I oni i mi znamo koliko su nam potrebni“, dodao je Florenci.

Italijanski mediji izveštavaju da je sastanak protekao i više nego prijateljskom tonu, a da je završen porukom ultrasa:
„Pobedite ih“.

Sa njima ili bez njih na tribinama. Znaćemo tek u nedelju.

Posle 14 kola Serije A, Roma je druga, četiri boda manje od Juventusa, dok je sa poenom manje Lacio četvrti. Vučica se bolje kotira, pa dvojka u Kladionici MOZZART plaća 2,35, kvota na trijumf Nebeskoplavih je 3,00, dok je iks 3,40. Sve kvote za derbi pogledajte OVDE.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Serija ARomaItalijaFrančesko TotiEvropaDerbi dela KapitaleDanijele De RosiAlesandro Florenci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara