Trabzon od novembra gleda Kiću Kosovića

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.03.19. | 18:06

Uskoro se očekuje zvanična ponuda na stolu crno-belih

Pre dva leta Trabzon je kupio Luisa Ibanjeza iz Crvene zvezde za 1,2 miliona evra, ove zime su želeli Vujadina Savića, ali je stameni defanzivac produžio ugovor sa crveno-belima. Turski klub bi u  skorijoj budućnosti vrlo lako mogao da dejstvuje na ovom tržištu, pošto im je prema pojedinim informacijama zanimljiv vezista crno-belih Nebojša Kosović.

Reprezentativac Crne Gore ima ugovor do leta 2021. godine sa srpskim osvjačem kupa, ali ne bi bilo iznenađenje da u letnjem prelaznom roku napusti Humsku. Posebno, ako se Trabzon odluči da u narednih nekoliko dana pošalje konkretnu ponudu Partizanu.

Izabrane vesti

Nekadašnji član Standarda iz Liježa je dugo na oku ljudi iz Trabzona. Emisari turskog kluba gledali su ga uživo u novembru prošle godine kada je selekcija Crne Gore gostovala u Beogradu. Potom su još nekoliko puta posmatrali igre popularnog Kiće, koji je tokom boravka u Partizanu doživeo tešku povredu kolena.

Ipak, ustalio se u starnoj postavi ovog proleća, imao je i neka zanimljiva izdanja kao protiv Proletera u Humskoj. Videćemo da li će to biti dovoljno ljudima iz Trabzona, posebno što Partizan, obzirom na dužinu Kosovićevog ugovora, može da računa na pristojno obeštećenje.

Kosović je stigao u Partizan na kraju letnjeg prelaznog roka 2015. godine. U crno-belom dresu je osvojio jednu titulu i tri nacionalna Kupa. Najbolji fudbal karijere igrao je u trenerskoj eri Marka Nikolića.

(Foto Star Sport)


tagovi

Nebojša Kosović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara