Trajal i Bežanija u istom sosu

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.11.18. | 09:15

Kako protiv kadrovskih problema?

Poslednji meč 16. kola Prve lige Srbije igra se u Kruševcu, gde Trajal dočekuje Bežaniju (18.00, TV Arena Sport 3).

Domaćini su od početka šampionata ostvarili pet pobeda, tri remija i sedam poraza pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11. mesto na tabeli. Gosti su ove sezone upisali šest trijumfa, uz dva nerešena rezultata i sedam izgubljenih mečeva i sa 20 bodova nalaze se na devetoj poziciji.

Izabrane vesti

Prvi ovosezonski duel dva kluba završen je pobedom Beograđana (2:0). Da li je vreme za osvetu?
"Nećemo nikome ništa da vraćamo, nego se bavimo sobom i svojom igrom. Probaćemo da primenimo stvari sa treninga na utakmici. Da li će biti dovoljno za pobedu, videćemo... Dolazi nam prava takmičarska i fajterska ekipa. Uvek igraju maksimalno borbeno. Dugo su u ovoj ligi, stalno igraju na rezultat, imaju dobre pojedince. Reč je o stabilnom i dobro vođenom klubu. Očekuje nas teška utakmica. Moramo da odgovorimo adekvatno na njihovu agresiju, nametnemo se i osvojimo tri boda."

Kadrovski problemi još muče Kruševljane. Igrači sredine terena Zlatko Liščević i Uroš Stepanović i dalje nisu u timu, dok se Nikola Milošević vratio u takmičarski pogon. Najvidljiviji su problemi u veznom redu Trajala, a kako se bude bližio kraj sezone očekuju se nevolje i sa parnim žutim kartonima.
"Potrudićemo se da ostvarimo što bolji rezultat. U prvom meču nas nisu pobedili zahvaljujući boljoj igri, imali smo više šansi, ali ih nismo iskoristili, a oni svoje jesu. Nadam se da ćemo ovoga puta materijalizovati prilike", poručio je defanzivac Trajala Nikola Radmanovac, strelac jedinog pogotka protiv Novog Pazara u prošlom kolu.

Nije sjajna situacija ni u Bežaniji po pitanju odsutnih igrača, pošto kapiten Nikola Nedeljković ima kartone, a Marko Bašanović će posle isključenja u Bečeju pauzirati još jedan meč:
"Pobeda u prošlom kolu protiv Bečeja nam mnogo znači. Želimo još jedan povoljan rezultat. Domaćin se konsolidovao, mnogo je jači u odnosu na uvodni deo prvenstva i neće nam biti lako. Verujem, ipak, u naše mogućnosti, nadam se da ćemo pružiti igru kao kraj Tise, za još jednu radost. Istina, imamo probleme sa suspenzijama, ali i dobre zamene", uverava Đorđe Radovanović, prvi strelac Bežanije sa sedam golova. 

PRVA LIGA SRBIJE - 16. kolo

Petak
Bečej - Budućnost 5:1 (2:1)
/Kovačević 13, 38, 60, Cvijić 47, Stanojev 75 - Stanojev 45ag/

Subota
Inđija - Borac 2:0 (1:0)
/Stoiljković 41, Lukić 85/

Teleoptik - Novi Pazar 0:0

TSK - Sinđelić 1:1 (0:0)
/Galić 77 - Tufegdžić 51/

Nedelja
Sloboda - Radnički Kragujevac 2:0 (1:0)
/Lazović 35, Obrenović 75/

OFK Žarkovo - Zlatibor 2:2 (1:0)
/Kovalenko 33, Rajić 86 - Anđelković 68, 90/

Metalac - Javor 4:1 (2:1)
/Mlađović 18, Savić 39, Vranjanin 63, Ilić 77 - Petković 13/

Ponedeljak
18.00: (1,80) Trajal (3,30) Bežanija (4,50)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Screenshot


tagovi

FK TrajalBežanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara