""
""

Trampa: Svonsi dao beka i 6.000.000 evra za Ajua

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.01.17. | 13:40

Napadač iz Gane stiže na Liberti

Jedan Aju je otišao letos iz Svonsija, a drugi Aju sada stiže u Svonsi. Sinovi legendarnog Abedi Pelea su sudbina Svonsija.

Izabrane vesti

Labudovi su uspeli da dogovore trampu sa Aston Vilom prema kojoj će se Džordan Aju preseliti iz Čempionšipa na Liberti kao veliko pojačanje u borbi za opstanak u Premijer ligi.

Svonsi je za dovođenje napadača iz Gane morao da uplati novac i odrekne se jednog igrača. Aston Vili idu 6.000.000 evra i levi  bek Nil Tejlor. Defanzivac se pominjao i kao moguće pojačanje Sanderlenda koji je tražio zamenu za Van Anholta, ali je Mojes na kraju izabrao Ovijeda iz Evertona. Od dolaska Martina Olsona, Tejlor je potpuno pao u drugi plan na Libertiju.

Svonsi i Vila su se dogovorili, a ostaje još da igrači ispregovaraju lične uslove sa klubovima. Međutim, to ne bit trebalo da bude veći problem. Prepreku predstavlja jedino činjenica da se Džordan Aju trenutno nalazi sa reprezentacijom Gane na Kupu afričkih nacija u Gabonu i da će morati najkasnije večeras da doputuje na Ostrvo kako bi završio sve detalje transfera.

Zvanična potvrda transfera se očekuje sutra. Njegov stariji brat Andre je u Svonsiju prošle sezone ostavio sjajan utisak i kao veliko pojačanje je letos otišao u Vest Hem. Ako Džordan bude kao Andre, navijači Svonsija imaju čemu da se nadaju…

(FOTO: Action images)


tagovi

Aston VilaČempionšipDžordan AjuEngleskaEvropaNil TejlorPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara