""
""

Transferi u seriji: Baka pokrenuo dominoefekat, Kalinić konačno u Milanu, u Firenci ga menja Čolito

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.08.17. | 16:17

Dogovoreni svi detalji transfera, dvojica napadača večeras ili ujutro na lekarskim pregledima

Dugo se čekao rasplet oko Karlosa Bake, Nikole Kalinića i Đovanija Simeonea i konačno je danas cela priča odblokirana. Baka se preselio u Viljareal, Kalinić stiže u Milan, a Simeone u Fjorentinu.

Izabrane vesti

Čekao se prelazak Kolumbijca na Madrigal, pa da počne dominoefekat i da Kalinić zauzme njegovo mesto na San Siru, a Argentinac njegovo u Firenci.

Kako javljaju italijanski mediji, Milan je konačno postigao sporazum oko prelaska Nikole Kalinića. Posle višenedeljnih, pa i višemesečnih pregovora sa Violom, Rosoneri su došli do dogovora. Ljubičastima će pripasti 25.000.000 evra na ime obeštećenje bez bonusa. Podsetimo. Milan je na početku nudio 20.000.000 evra i bonuse, Fjorentina je tražila 30.000.000 evra. Našli su se na sredini...

Kalinić će potpisati ugovor na četiri godine vredan 3.000.000 evra po sezoni uz određene bonuse vezane za individualni i timski učinak. On se večeras ili sutra ujutro očekuje na lekarskim pregledima u Milanu posle čega sledi potpis ugovora i promocija. Već je ispraznio ormarić u svlačionici Fjorentine, pozdravio se sa saigračima i krenuo put Milana. Moguće je da se nađe u timu već narednog vikenda protiv Krotonea.

Njegovo mesto u Fjorentini će zauzeti mladi argentinski napadač Đovani Simeone, sin Atletikovog trenera Dijega Simeonea. Popularni Čolito je juče odradio poslednji trening u Đenovi i oprostio se od kluba sa Marasija. Viola će Grifonima paltiti 15.000.000 evra za obeštećenje plus dodatnih 3.000.000 evra kroz eventualne bonuse. Poput Kalinića, i Simeone se večeras ili sutra ujutro očekuje na lekarskim pregledima u Firenci. Za Simeonea je bio zainteresovan i Torino, ali je ponuda Viole bila primamljivija za 22-godišnjeg Argentinca koji je prethodne sezone dao 12 golova u Seriji A.

(FOTO: Action images)


tagovi

ĐenovaĐovani SimeoneFjorentinaItalijaKarlos BakaMilanNikola KalinićSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara