""
""

TRANSFERI: KRAJ!

Vreme čitanja: 24min | uto. 01.09.15. | 20:55

Uz MOZZART Sport pratite dešavanja na transfer pijaci…

- GOTOVO: Poštovani čitaoci portala MOZZART Sport, to bi bilo to za ovo leto. Hvala vam što ste bili uz nas prethodne dva meseca. Nadamo se da se smo opravdali vaša očekivanja tokom više nego uzbudljive letnje fudbalske pijace. Narednih dana očekujte rezzime celog prelaznog roka, a druženje u ovom obliku nastavljamo za nekoliko meseci, kada počne zimski prelazni rok. Laku noć!

Izabrane vesti


20.55ZVANIČNO: Norič je takođe uspeo da pobedi u trci sa vremenom, doveo je na jednogodišnju pozajmicu vezistu Meta Džarvisa iz londonskog Vest Hema.

20.50 - POTVRĐENO: Aston Vila i Liverpul su takođe bili brži od sata: Papirologija je sređena, pa će defanzivac tima sa Enfilda Tijago Ilori sledećih godinu dana provesti na pozajmici na Vila Parku. Skaj navodi da će Vila za taj transfer platiti 1.350.000 evra.

20.45 – ZVANIČNO: Radost Evertona kao da je postigao gol u poslednjem minutu – Aron Lenon postao je i zvanično igrač Karamela. Drugi deo prošle sezone igrao ja na pozajmici u Evertonu, a sada je ovaj klub otkupio njegov ugovor od Totenhema. Lenon je potpisao trogodišnji ugovor vredan 6.000.000 evra.

20.40 - POTVRĐENO: Junajted je u samom finišu prelaznog roka doveo i tinejdžera Regan Pula iz četvrtoligaša Njuport Kauntija. On je prošao mlađe selekcije Velsa, a igra na poziciji štopera.

20.10ZVANIČNO: Nejtar Dajer konačno je potpisao za Lester, koji je bukvalno ušao u pucanj sa ovim transferom. Njegov matični klub Svonsi poslao ga je na jednogodišnju pozajmicu u Lester.

20.00 - Vest Bromvič je izdao saopštenje u kojem bljuje vatru po Totenhemu, zbog kako se navodi, pokušaja londonskih Pevaca da uznemire Saida Berahina i nateraju ga da traži transfer. Totenhem je nekoliko puta u finišu prelaznog roka “napadao“ Berahina, ali nije uspeo.

19.37 - Aston Vila je i treći put pokušala da angažuje Dimitra Berbatova, ali je ponovo bila neuspešna. 

19.17 - Još jedan više nego solidan transfer je završen "u minut do 12". Jedan od najboljih igrača Noriča, vezista Bredli Džonson je prešao u Derbi Kaunti za 8.000.000 evra i potpisao na četiri godine. 

19.06 - Ništa od Adebajorovog odlaska sa Vajt Hart Lejna. Adebajor i Totenhem nisu postigli dogovor o raskidu ugovora i Togoanac ostaje u klubu. 

19.02 - Aston Vila i Liverpul su uspeli! Potpisali su ugovore pre 19.00 časova, zatražili su ranije produženje roka za još dva sata i sada rade na završavanju papirologije za pozajmicu Tijaga Ilorija na Vila Park. 

19.00 - KRAJ! Završen je prelazni rok na Ostrvu! Čekamo da vidimo koji transferi su uspeli da se realizuju u finišu... 

18.55 - Vest Brom, Norič i Kristal Palas su pokušali u finišu da pozajme Leonarda Uljou iz Lestera, ali nisu uspeli. Lester je bio zainteresovan jedino za prodaju Argentinca. 

18.52 - ZVANIČNO: Čelsi je doveo štopera u poslednjim trenucima prelaznog roka! Ne onoga kojem su se nadali, već utešnu nagradu Majkla Hektora. Muroinjo je izvisio za Stounsa, Markinjosa, Abdenura, Garaja, Laporta... Hektor je potpisao na pet godina i ostaće u Redingu kao pozajmljen igrač. Opširnije OVDE

18.48 - Norič i Krital Palasa pokušavaju da u poslednjih 10 minuta završe transfer Dvajta Gejla u tabor Kanarinaca. Na ovaj transfer čeka i Gari Huper koji je prošao lekarske u Fulamu. Ako Gejl potpiše, Huper je u Fulamu. Ako Gejl ne dođe, Huper se vraća u Norič. 

18.46 - Njukasl i Sanderlend potvrdili da su završili prelazni rok! 

18.45 - Ipak će biti konačan transfer Arona Lenona u Everton. Dva kluba rade na papirologiji, a obeštećenje Sparsima bi trebalo da iznosi 5.500.000 evra. 

18.37 - Stouku ističe vreme za dovođenje Mileta Jedinaka i Mićua. Zapelo je oko plate dvojice fudbalera. Izgleda da nema ništa od njihovih dolazaka na Britanija stadion... 

18.34 - Još ništa oko Adebajorovog transfera u Vest Hem. Adebajor zarađuje u Totenhemu 6.800.000 evra godišnje i zato ne želi da raskine ugovor sa Sparsima. Ali ako ne raskine ugovor, neće moći da pređe u Vest Hem koji je pounio kvotu za igrače na pozajmicama. Vreme ističe Togoancu... 

18.34 - I Aston Vila je u žurbi. Pokušavaju da završe jednogodišnju pozajmicu Liverpulovog štopera Tijaga Ilorija za 1.350.000 evra. 

18.32 - Everton završava posao oko Arona Lenona. Na početku se pominjala kupovina od 6.000.000 evra, ali sada je vrlo verovatnije da će opet biti zaključen ugovor o pozajmici iz Totenhema, kao što je bilo i poslednjeg dana januarskog prelaznog roka. 

18.30 - JOŠ POLA SATA! 

18.27 - Čekamo još da li će eksplodirati neka bomba u Arsenalu. Premijerligašima je ovo i definitivno najskuplji prelazni rok u istoriji! Potrošeno je 1.168.000.000 evra! 

18.22 - Još vesti iz Mančester Junajteda. Mladi Džejms Vilson ipak ostaje na Old Trafordu uprkos interesu brojnih klubova iz Premijer lige i Čempionšipa da ga pozajme. Van Gal je prelomio u poslednjem trenutku. 

18.19 - ZVANIČNO: Još jedno pojačanje u Votfordu! Adlen Gedijura je stigao iz Kristal Palasa i potpisao na tri godine. Prošle sezone je igrao za Votford kao pozajmljen igrač i imao velikog udela u plasmanu u Premijer ligu. 

18.15 - ZVANIČNO!!! EVO GA! Antoni Marsijal je novi igrač Mančester Junajteda! Ostrvljani pišu da je u pitanju 50.000.000 evra, ali niko nema zvaničnu potvrdu. Ono što je sigurno je: potpisao je na četiri godine! 

18.13 - Kakva žurba u Lesteru! Nejtan Dajer je tek pre nekoliko minuta stigao u trening kamp helikopterom gazde kluba. Manje od sat vremena je ostalo da prođe lekarske preglede i potpiše pozajmicu iz Svonsija. 

18.11 - ZVANIČNO: Američki reprezentativac De Andre Jedlin na pozajmici u Sanderlendu iz Totenhema! 

18.08 - Evo prave istine o Totenhemovim ponudama za Berahina. Zapravo Sparsi su ponudili samo 7.000.000 evra Vest Bromu, a ostatak u brojnim ratama.... Zato je odbijena i četvrta ponuda. Berahino se oglasio na Tviteru i kipti od besa! 

"Tužno je to kako me je klub teritrao. Obećavam da nikada više neću zaigrati za klub Džeemija Pirsa (gazda VAB op.a.)", napisao je Saido

18.06 - Gomila novinara je ispred Karingtona gde čeka potvrdu Marsijalovog transfera. Potvrde još nema. Da li će se Mančester Junajtedu vratiti ono za Davida de Heu

18.03 - Počeli pregovori! Norič hoće da kupi Dvajta Gejla iz Kristal Palasa! Navodno su već dogovorili ugovor na četiri godine sa igračem! Sada pregpovaraju sa Palasom oko obeštećenja koje neće biti malo... 

18.00 - JOŠ SAT VREMENA! 

17.58 - Stiven Nejsmit ostaje u Evertonu! Za Škota se interesovao Norič koji je probao da ga dovede, ali je klub sa Gudison Parka odbio skoro 11.000.000 evra tešku ponudu Kanarinaca.

17.54 - Još jedna potpuno luda vest! Mančester Junajted razmišlja i o povratku Dimitra Berbatova!? Juče se pričalo o Adebajoru. Izgleda da Van Gal definitivno želi nekog veterana u ulozi džokera. 

17.50 - Bez obzira šta će biti sa Voltersom, Stouk je krenuo u poslednjih sat vremena pijace s namerom da kupi Mileta Jedinaka iz Kristal Pasala i Mićua iz Svonsija što je poprilično iznenađenje. Sada je realno za očekivati da Volters ode... 

17.47 - Ostrvske kladionice su drastično oborile kvote za prelazak Zlatana Ibrahimovića u Arsenal! Venger je u Parizu, Kavani je izgleda preskup. Ibra i Arsenal? Stvarno deluje ludo! Kada je Zlatan imao 16 godina, Venger je pozvao Ibrahimovića na probu i dobio odgovor: "Zlatan ne ide na probe!" Da li je vreme? 

17.43 - Andrij Jarmolenko je i definitivno odbio Everton jer planira da u januaru pojača Barselonu! S obzirom da je ušao u poslednju godinu ugovora, to znači da bi Katalonci mogli da ga dovedu za priličnu jeftinu sumu. 

17.40 - Pa ovo je ludnica! Totenhem je kovertirao i četvrtu ponudu za Saida Berahina! Spekuliše se da je ponuda veća od 31.000.000 evra. Hoće li VBA i ovo odbiti! 

17.36 - BOMBA! Mančester Junajted pokušava da dovede Marka Rojsa u poslednjim trenucima prelaznog roka. ESPN javlja da su pregovori sa Borusijom počeli juče kada je zaključena pozajmica Januzaja u Dortmund. Junajted nudi 68.000.000 evra za Rojsa, Nemci insistiraju na ceni od 81.000.000 evra. Vremena je malo, šanse su male, ali nikada ne otpisujte Mančester Junajted...

17.32 - Još 89 minuta do kraja, a potvrde o Marsijalu još nema. 

17.28 - Vreme je i za Everton! Počela je panična potraga za krilnim napadačem. Traju pregovori sa Totenhemom oko Arona Lenona, i dalje je aktuelan Jarmolenko, ali sada su u igri Bernard iz Šalkea i... Iturbe iz Rome! Karamele žele Iturbea koji je bio na ivici pozajmicu u Đenovu, ali je ipak ostao u Romi. Ako Englezi ponude ozbiljan novac, Sabatini će dati zeleno svetlo. 

17.24 - POSLEDNJA VEST! Neverovatno, ali Vest Bromvič Albion je odbio i treću ponudu za Saida Berahina od Totenhema! Visina nije poznata, ali ako se zna da je prethodna iznosila 29.000.000 evra, možete da pretpostavite koliko je para bilo u igri. Berahino je navodno u očaju i nada se da i dalje može nešto da se desi... To je ono što nam je falilo danas. Famozna Totenhemova jurnjava za pojačanjem u poslednjem satu prelaznog roka. 

17.21 - ZVANIČNO: Votford potvrdio transfer Ularea

17.17 - BOMBAAAAli nije eksplodirala! U poslednjih nekoliko sati, Pari Sen Žermen je odbio dve ponude Čelsija za brazilskog štopera Markinjosa. Murinjo udara u zid, ali ne odustaje. Ponude se bile između 35.000.000 i 55.000.000 evra! Očekuje se još jedna velika ponuda... 

17.14 - Prema saznanjima MOZZART Sporta, dolazak Obija Ularea iz Briža je stopirao prelazak Filipa Đuričića u Votford. Propao je i poslednji pokušaj da Đuričić nađe klub i sada ostaje u Benfiki do januara. 

17.11 - Počelo je da kuva pijaci u Engleskoj! Sanderlend se obratio Totenhemu sa željom da na godinu dana pozajmi američkog reprezentativca De Andre Jedlina.  

17.09 - ZVANIČNO: Mičel Antonio je završio lekarske preglede i potpisao ugovor na četiri godine sa Vest Hemom! Notingem Forestu je pripalo 9.500.000 evra na ime obeštećenja za krilnog napadača. 

17.07 - Još jedna bomba iz Votforda! Novi premijerligaš je dogovorio sve detalje oko transfera Obija Ularea iz Briža za 8.000.000 evra. Za 19-godišnjeg belgijskog napadača se ovog leta interesovala Borusija Dortmund, ali je na kraju završio u Votfordu sa kojim će potpisati ugovor na pet godina. 

17.01 - Još dva sata! Izgleda da je i definitivno pukao transfer Hozea Enrikea iz Liverula u VBA zbog visoke plate Španca, a sada je levi bek najbliži prelasku u Sanderlend. Inače, u ovom trenutku engelski klubovi mogu da šalju zahteve za produženje roka za registraciju igrača. Ako klub u intervalu od 17.00 do 19.00 časova pošalje Premijer ligi dokumnetaciju sa potpisima obe strane i igrača, dobiće produženi rok od dva sata da realizuje transfer i završi kompletnu dokumentaciju. To znači da se potvrde novih transfera mogu očekivati sve do 21.00 čas.  

16.54 - ZVANIČNO: Džolion Leskot je novi igrač Aston Vile! 

16.48 - Bornmut je u velikim problemima! Lekarski pregledi su pokazali da je povreda kolena Maksa Gradela veoma ozbiljna i da pojačanje iz Sent Etjena očekuje dugačka pauza. Zato Bornmut mora hitno da reaguje i dovede još jedno pojačanje. 

16.41 - Viktor Ibarbo je u Londonu. Trenutno obavlja lekarske preglede, ali to u njegovom slučaju nije formalnost kao kod većine igrača. Povredu zbog koje je u Romi etiketiran kao promašaj još nije zalečio, tako da sačekajmo zeleno svetlo od Votfordovih lekara pre nego što zaključimo da je pozajmica realizovana. 

16.34 - Čekamo zvaničnu potvrdu transfera Antonija Marsijala u Mančester Junajted. Ali čeka i Olimpik iz Liona. Petina obeštećenja transfera će pripasti klubu sa Žerlana iz kojeg Marsijal otišao u Kneževinu. To u ovom slučaju znači da bi Lion mogao da inkasira 16.000.000 evra! 

16.27 - Čarli Ostin je na Tviteru najavio da je velika sezona pred njim. Ali u Kvins Park Rendžersima! Šta li se to dešava sa Ostinovim transferom? 

16.22 - Kao što je i najavljeno, Gari Huper ide u Fulam. On je stigao na lekarske preglede i uskoro sledi zvanična potvrda pozajmice iz Noriča... 

16.17 - NAJNOVIJA VEST! Bomba sa severa Engleske! Njukasl pokušava da organizuje trampu u kojoj bi poslao Papisa Sisea u Kvins Park Rendžerse, a za uzvrat bi dobio Čarlija Ostina

16.12 - Počeli su pregovor Emanuela Adebajora i Totenhema o raskidu ugovora iskusnog napadača. Razlog je verovatno Vest Hem koji je ispunio kvotu igrača koje su doveli na pozajmicu i više ne mogu da uzmu Adebajora kao pozajmljenog igrača. Ali mogu kao slobodnog agenta... 

16.08 - Dok čekamo zvaniučni potvrdu transfera najnovijeg Čelsijevog pojačanja Majkla Hektora, OVDE pročitaje o kome je reč. 

16.03 - Ostrvski klubovi su do sada potrošili preko 800.000.000 funti na pojačanja, a još nije kraj. Fudbalskoj pijaci se pridružio i niželigaš FK Šoling koji je na zvaničnom Tviteru potvrdio da je pre par minuta kupio novi usisvač za klupske prostorije. U poslednjem trenutku! 

15.59 - Ostrvski mediji javljaju da Arsen Venger i dalje pokušava da realizuje transfer Edinsona Kavanija! Napravljen je minimalan pomak, priča je i dalje aktuelna. Manje od tri sata je ostalo... 

15.53 - ZVANIČNO: Potrvdio je i Čelsi! Papi Đilobođi je novi štoper Čelsija! 

15.49 - Dva odlaska iz Votforda. Gabrijele Anđela se seli na pozajmicu u KPR, a Matej Vidra u Reding. 

15.44 - Pregovori Berbatova i Aston Vile su i dalje u toku. Vila ne mora da žuri jer je Bugarin slobodan igrač i može da potpiše i u narednim danima. Ali u Birmingemu moraju da budu sigurni u to jer kada se večeras završi prelazni rok, onda nemaju alternativu u slučaju da ih Bugarin odbije. Zato pokušavaju da ubrzaju stvar kako bi imali dovoljno vremena za drugog napadača ako Berbatov odbije kao što je ranije odbio PAOK i Olimpijakosa. 

15.39 - Crnogorac u Aston Vili! Kluba sa Vila Parka je potvrdio da je doveo 18-godišnjeg crnogorskog golmana Matiju Šarkića iz omladinaca Anderlehta. On je nedavno dobio poziv za mladu reprezentaciju Crne Gore, a sa Aston Vilom je potpisao na tri godine. 

15.35 - ZVANIČNO: Konačno je gotovo! Virdžil van Dajk je igrač Sautemptona! Holandski štoper je plaćen Seltiku 15.600.000 evra i potpisao je trogodišnji ugovor. 

15.31 - Bomba iz Bornmuta! Premijerligaš sa juga Engleske će pokušati u finišu prelaznog roka da dovede Sampdorijinog napadača Edera! Podsetimo da je Dorija juče odbila prvo 9.000.000, pa onda i 11.000.000 evra od Intera za Brazilca koji igra u italijanskoj reprezentaciji. Jasno je da će Bornmut morati dobro da zavuče ruku u džep. 

15.27 - Gužva na Krejven Kotidžu! Stižu dva pojačanja u Fulam. Prvo je već stiglo i transfer je ozvaničen. Reč je o Vulverhemptonovom kapitenu Ričardu Stirmenu koji je plaćen 2.700.000 evra. Iskusni štoper je potpisao na tri godine. Drugo pojačanje bi trebalo da bude Geri Huper. Kolibaši ga žele na pozajmicu iz Noriča... 

15.22 - Ljudi iz Votforda nestrpljivo na aerodromu Hitrou čekaju Viktora Ibarba iz Rome, ali izgleda da let iz Italije kasni zbog za sada nepoznatih razloga. Imaju još tri i po sata da angažuju Kolumbijca. Imajući u vidu gužvu u saobraćaju, biće čupavo. Sva sreća da Hitrou nije baš daleko od Votforda...  

15.19 - "Nadao sam se juče transferu, ali je Zenit odlučio da me ne prodaje jer nije mogao da nađe zamenu. Ostajem sigurno do januara", rekao je Aksel Vicel i srušio sve nade navijača Totenhema. 

15.15 - Čeka se zvanična potvrda, ali sve je gotovo oko prelaska Majkla Hektora iz Redinga u Čelsi za 5.500.000 evra. Međutim, još se ne zna da ći Murinjo računati na štopera sa Jamajke ili će ga nekome pozajmiti. 

15.11 - Kakva ludnica u Vest Hemu danas! Podsetimo da su već potpisali Song, Mozes i Jelavić, da lekarske završava Mičel Antonio, ali ni tu nije kraj. Džek Saliven, sin gazde Dejvida je na Tviteru poručio navijačima Čekićara da očekuju još jedno veliko pojačanje do kraja prelaznog roka. Šta mislite ko je? 

15.08 - Nejtan Dajer ide iz Svonsija u Lester na jednogodišnju pozajmicu, dogovorili su dva kluba pre nekoliko minuta. Dajer je već na lekarskim pregledima. 

15.03 - KPR se u panici rešava svih igrača sa visokim platama kako bi rasteretio budežt koji je previsok za Čempionšip. Spremni su i da se odreknu Džuniora Hoileta koji bi mogao da završi u Svonsiju. Labudovi imaju četiri sata da završe ovaj posao. 

14.59 - Stižu potvrde iz Holandije da je gotovo oko prelaska Virdžila van Dajka iz Seltika u Sautempton. Groningenov direktor Hans Nijland je potvrdio transfer, odnosno činjenicu da je njegov klub dobio 950.000 evra od Van Dajkovog transfera. Toliko Groningenu pripada na ime procenata kao klubu iz kojeg je Holanđanin otišao u Seltik. 

14.54 - Uskoro novo takmičenje na MOZZART Sport stranici. Za nekoliko minuta opet delimo vaučer za klađenje na našoj fejsbuk stranici MOZZART Sport. 

14.51 - Novi preokret! Mičel Antonio ipak stiže u Vest Hem! Iako je Kristal Palas bio na dobrom putu da krilnog napadača Notingema otme Čekićarima ispred nosa, izgleda da je Vest Hem uložio maksimalne napore i ubedio igrača da se preseli na Apton Park. Igrač se uputio na lekarske preglede... 

14.44 - Norič je pitao Everton koliko košta napadač Stiven Nejsmit. Vrlo brzo dobili su odgovor da reprezentativac Škotske nije na prodaju i da nađu novu metu.

14.39 - Jedan poražavajući podatak za sve navijače Arsenala, sa kojima iskreno saosećamo u agoniji kroz koju prolaze. Njihov klub je jedini u ligama petice koji nije doveo nijednog fudbalera u polju ovoga leta! Dakle, ako ne računamo golmana Petera Čeha, jasno je da je Venger baš zatajio u prelaznom roku.Francuz ima još nešto manje od pet sati da to ispravi...

14.34 - Vezista Kvins Park Rendžersa Džunior Holiet ponuđen je Svonsiju. Policajci su uvereni da menadžer Labudova Geri Monk voli 25-godišnjeg Kanađanina i da bi ga doveo u Vels. 

14.30 - Krenulo je štampanje Marsijalove devetke na Old Trafordu. Još samo da Junajted objavi fotku fudbalera sa novim dresom...

14.24 - Real Madrid je poručio u zvaničnom saopštenju da je učinio sve što je bilo do njih da kompletiraju transfer Davida De Hee, ali da nisu krivi što je posao propao. Naravno, krive Mančester Junajted koji je zakasnio, ali... 

14.20 - Engleski drugoligaš Reding doveo je na jednogodišnju pozajmicu napadača Benfike 23-godišnjeg Holanđanina Olu Džona.

14.16 - PROPAO TRANSFER: Aksel Vicel je poručio da ostaje u Zenitu, i da nema ništa od prelaska u Totenhem. Ruski klub nije pronašao adekvatnu zamenu za Belgijanca, pa je vezista ostao u Sankt Peterburgu.  

14.09 - Kristal Palas je spremio plan za kupovinu Čarlija Ostina. Iskusni Glen Mari je već u Bornmutu, a Dvajt Gejl bi takođe mogao da pređe u Aston Vilu za 14.000.000 evra, pa bi odatle skupili novac za kupovinu zvezde KPR-a.

14.06 - I Lester je ponudio 4.000.000 evra i uključio se u trku za angažovanje Džonatana Voltersa. Vezista Stouka je danas jedan od najtraženijih igrača na Ostrvu, a osim Lisica žele ga još i Norič i VBA.

14.02 - Nema ništa od Kavanija, ali možda stiže Rabio u Arsenal? Dejli Mejl javlja da Arsen Venger nema nameru da plati 68.000.000 evra za Urugvajca koliko traži PSŽ, ali će probati da dovede francuskog vezistu u slučaju da Matje Flamini pređe u Galatasaraj.

13.57 - Odbio je Sanderlend, ali bi mogao u Aston Vilu. Defanzivac Liverpula Tijago Ilori možda će do kraja prelaznog roka preći na pozajmicu u Birmingem.

13.52 - Totenhemovci, ne brinite. I legendarni menadžer Hari Rednap kaže da po onome što je do sada čuo iz kluba Berahino sigurno stiže danas na Vajt Hart Lejn. Ako neko zna, onda je to stari trenerski vuk.   

13.48 - ZVANIČNO: Nema direktne veze sa događajima na Ostrvu, ali prelazni je rok, pa je regularna vest. Veteran Danijele Bonera preselio se u Viljareal kao slobodan igrač.

13.43 - Velšanin Džoe Ledli blizu je odlaska iz Kristal Palasa. Iskusni 28-godišnji vezista nije u planovima menadžera Alana Pardjua pa ozbiljno razmatra ponude Derbija i Kardifa da se preseli u Čempionšip. 

13.39 - Posle Papija Đilobođija još jedan štoper stiže na Stamford Bridž. Štoper Redinga Majkl Hektor (23) preseliće se u redove Plavaca u transferu vrednom 5.500.000 evra.

13.35 - ZVANIČNO: David de Hea ostaje golman Mančester Junajteda. Real je omanuo, nije se žalio na odluku i golman ostaje na Old Trafordu, a to prenose svi španski i britanski mediji.

13.31 - Evo najave bombe u Mančester Junjatedu! Engleske kladionice suspendovale su uplate na kvotu da će Antoan Grizman pojačati Crvene đavole tokom dana, nakon što su primile veliki broj opklada na ovu igru. Podsetimo, krilni fudbaler Atletika je sinoć na socijalnim mrežama ostavio komentar: "Nikad se ne zna šta nosi sutrašnji dan", a ima otkupnu klauzulu od  80.000.000 evra. Hoće li Luj van Gal odoleti?

13.27 - Defanzivac Lestera Lijam Mur preselio se u redove drugoligaša Bristol Sitija na pozajmicu.

13.24 - ZVANIČNO: Džordan Botaka je novi fudbaler Lidsa koji ga je platio 1.300.000 evra holandskom Ekscelzioru. 

12.18 - Još nema nikakvih informacija sa Emirata, a trebalo je da odjekne neka bomba do sada... Gde je taj Kavani? Ili Kokorin? Suviše je mirno...

13.13 - Antoni Marsijal se odmah po obavljenim formalnostima ukrcao na avion za Francusku, gde ga čekaju reprezentativne obaveze Galskim petlovima. Samo još fotografija fali...

13.05 - ZVANIČNO: Glen Mari se preselio u Bornmut iz Kristal Palasa za 7.000.000 evra.

12.58 - Lester je blizu angažovanja veziste Napolija Davida Lopeza. Španac bi treblao da stigne dana su Premijer ligu u transferu vrednom 6.800.000 evra.

12.53 - Mladi fudbaler Mančester Sitija Hoze Anhel Pozo (19)  preselio se za 800.000 evra u Malagu.  

12.49 - Fudbaler Notingem Foresta Mičel Antonio na korak je od potpisivanja ugovora sa Kristal Palasom u transferu vrednom 9.000.000 evra. Jedan od najboljih fudbalera Čempionšipa odbio je ponudu Vest Hema.

12.44 - I Antoni Marsijal je pre nekoliko minuta prošao lekarske preglede u Mančester Junajtedu. Još da ga fotografišu i da zaliju rekordan transfer...

12.41 - ZVANIČNO: Nant je potvrdio na svom Tviter profilu da je Papi Đilobođi novi fudbaler Čelsija.

12.37 - Džolion Leskot je upravo prošao medicinske preglede u Aston Vili. Minuti ga dele od potpisa...

12.34 - Mladi reprezentativac Engleske Nejtan Bejker odlazi na pozajmicu u Bristol Siti. Defanzivni fudbaler Aston Vile probaće da stekne neophodno iskustvo u Čempionšipu i bolje mu je da u ovom trenutku igra nego da sedi na klupi.  

12.30 - U Votfordu čekaju čak tri nova fudbalera danas. Do isteka prelaznog roka Stršljenovi nameravaju da angažuju Viktora Ibarba (Roma), Abdulajea Dukurea (Ren) i Obija Oularea (Briž). Sva trojica su stigli na lekarske preglede.   

12.26 - ZVANIČNO: Španac Hoze Enrike se preselio u Vest Bromvič Albion na jednogodišnju pozajmicu iz Liverpula.

12.22 - ZVANIČNO:  Nikica Jelavić preselio se iz Hala u Vest Hem u transferu vrednom 8.000.000 evra.

12.18 - Napadač Birmingema Demarai Grej je velika želja Lestera, koji je spremio 6.500.000 evra koliko iznosi njegova kluzula. Problem je što talentovani napadač ne želi da napusti klub na taj način već želi da premijerligaš ubedi čelnike birmingema da ga puste.  

12.15 - Migel Lajun napustio je Votford i otišao na jednogodišnju pozajmicu u Porto. Čudno, ako imamo u vidu da je Meksikanac pre šest meseci stigao na Vikaridž Roud, a dao je i gol Evertonu u prvom kolu.

12.11 - Vest Hem je odbio 20.000.000 evra vrednu ponudu Totenhema za vezistu Čeika Kujatea. Pevci baš dobijaju rampu danas gde god da se pojave. Šta li to Danijel Levi i Maurisio Poketino spremaju? 

12.08 - Preokret! Dejli Mejl tvrdi da je napadač Dinama iz Moskve Aleksandar Kokorin (24) želja Arsena Vengera koji namerava da ga dovede na pozajmicu. Rus je nedavno dovođen u vezu i sa Mančester Junajtedom... 

12.05 - ZVANIČNO: Viktor Mozes je stigao na jednogodišnju pozajmicu u Vest Hem.

12.03 - Dok čekamo zvaničnu potvrdu transfera Antonija Marsijala iz Monaka, OVDE pročitajte kako je Vejn Runi reagovao kada je čuo za koga su platili 80.000.000 evra.

11.58 - Idemo malo do Čempionšipa. DefanzivacVulverhemptona Ričard Sterman preseliće se u redove Fulama u transferu vrednom 2.700.000 evra. Fudbaler je trenutno u Londonu na lekarskim pregledima.

11.55 - Vezista River Plate Tomas Andrade (19) prešao je na jednogodišnju pozajmicu u Bornmut. Talentovani fudbaler trebalo je da dođe u Everton, ali su Karamele odustale. 

11.52 - Ako Berahino stigne na Vajt Hart Lejn danas, onda će Andros Tauzent dobiti dozvolu da ode u Aston Vilu. Tim Šervud ga želi i prvi je u redu u slučaju da ga Pevci stave na transfer listu.

11.49 - Totenhem je sve snage usmerio na kupovinu Saida Berahina. Menadžeru Maurisiju Poketinu očajnički treba pojačanje u napadu, a fudbaler VBA je idealna opcija. Međutim, klub iz Birmingema sada traži i 40.000.000 evra, mada bi se zadovoljio i sa 35.000.000.   

11.45 - Za nekoliko minuta očekuje vas novo takmičenje na našoj Facebook stranici i prilika da osvojite vaučer za klađenje. Pratite MOZZART Sport stranicu.

11.39 - Seltik je angažovao i mladog škotskog reprezentativca Rajana Kristija (20) koji je stigao iz Invernesa.

11.35 - Totenhem je izgleda ostao bez još jednog mogućeg pojačanja. Brazilac Alešandre Pato okačio je na socijalnim mrežema fotografiju u dresu Sao Paula sa porukom "Zajedno smo jači". Ćao, Pevci...  

11.31 - Džolion Leskot blizu je selidbe u Aston Vilu. Do kraja dana biće ozvaničen prelazak iskusnog defanzivca za 1.300.000 evra. 

11.27 - Malo o sagi oko prtelaska Davida De Hee u Real. Skaj sportu je potvrđeno iz sedišta La Lige da Karljevski klub nije dostavi nikakveo papire sinoć u roku za registraciju čuvara mreže. Najnovija informacija je da bi konačna odluka nadležnih oko prelaska golmana u Španiju mogla da usledi u roku od deset dana.

11.24 - PROPAO POSAO: Viktor Vanijama ne dolazi u Totenhem. Fudbaler Sautemptona napustio je jutros Englesku i otputovao na okupljanje repreznetacije Kenije.

11.19 - Jonas Gutijerez, dokorašnji fudbaler Njukasla, preselio se kao slobodan igrač u redove Deportiva iz La Korunje.

11.15 - Krilni napadač Arsenala Džoel Kembel preseliće se na jednogodišnju pozajmicu u Norič. Kostarikanac ima nedeljnu platu od 40.000 evra, što nije problem Kanarincima da preuzmu na sebe naredne sezone.  

11.12 - Jedna informacija iz Seltika. Hrvatski štoper Jozo Šimunović stigao je u Pariz gde treba da sredi papirologiju oko prelaska u Škotsku. Fudbaler je juče uspešno prošao lekarske preglede u Belgiji.

11.08 - Višegodišnji fudbaler Arsenala Matje Flamini mogao bi danas da dobije dozvolu i preseli se u redove Galatasaraja. U Turskoj se prelazni rok završava u ponoć pa nije isključeno da Francuz dobije raskid ugovora na Emiratima.

11.05 - Transfer Džonatana De Guzmana iz Napolija u Bornmut je definitivno propao. Klubovi se nisu dogovorili oko pozajmice koju je zagovarao engleski klub.

11.02 - Kvins Park Rendžers je stopirao Čarlija Ostina! Novinar Dejli mejla Sem Kaningem saznaje od izvora bliskih klubu da Policajci neće više prihvatiti ponudu jer niko od zainteresovanih klubova (Totenhem, Njukasl, VBA, Vest Hem) do današnjeg dana nije ponudio 20.000.000 evra, koliko je londonski klub tražio za napadača.

10.58 - Napadač Votforda Matej Vidra stiže na pozajmicu u Reding. Premijerligaš sa Vikaridž Rouda će za ovaj posao dobiti 2.600.000 evra. 

10.54 - Menadžer Lidsa Uve Rosler pokušava da dovede Džordana Botaku (22) krilnog napadača holandskog Ekscelziora. Nekadašnji fudbaler Briža koštaće čelnike engleskog drugoligaša 1.300.000 evra.  

10.50 - Napadač Brajtona Kris O'Grejdi preseliće se na pozajmicu u Notingem Forest. Ovog fudbalera želeo je i francuski Lil, ali je on odabrao da ne prelazi La Manš ovoga leta i ostane u Čempionšipu.

10.47 - Glavna tema na svim engleskim medijima je prelazak Edinsona Kavanija u Arsenal. Sa Ostrva nam stižu oprečne informacije. Novinar BBC-ja Ričard Konvej tvrdi da nema ništa od transfera, dok brojni mediji javljaju da je Venger spremio 57.000.000 evra za Urugvajca. Čekamo...  

10.43 - Everton je sve bliži Aronu Lenonu. Krilni napadač koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici na Gudisonu trebalo bi da stigne do kraja dana iz Totenhema u transferu vrednom 6.000.000 evra.

10.38 - Opet, Svrake nešto muvaju. Od juče se zna za interesovanje za Pjera Mičela Lasogu iz Hamburgera, a jutrošnja želja Stiva Meklarena je Aleks Movat (20) vezista Lidsa. Klub iz Jorkšira traži 11.000.000 evra za perspektivnog fudbalera.

10.35 - Iz Njukasla poručuju (nezvanično) da nemaju nameru da prodaju Ajozea Pereza nikome ovog leta. Podsetimo, sinoć se pojavila informacija da je Totenhem navodno ponudio 20.500.000 evra... 

10.32 - Drugoligaš Derbi ima para za pojačanja, a želja menadžera Pola Klemona je Džejkob Baterfild vezista Hadersfilda za koga će platiti 5.600.000 evra. 

10.28 - Osim Noriča, za Džonatana Voltersa se interesuje i Vest Bromvič Albion, a menadžer Toni Pjulis ga obožava. Ipak, Stouk okleva sa prodajom veziste, iako je svestan da mu sledećeg leta ističe ugovor.

10.25 - Izgleda da Everon nije završio sa kupovinom. Posle Ramira Fumesa Morija još jedan Južnoamerikanac je meta Karamela. Na Gudisonu očekuju dolazak Brazilca Bernarda fudbalera Šahtjora. 

10.21 - Vezista Notingem Foresta Mičel Antonio bio je sinoć blizu Vest Hema, ali je transfer jutros stopiran. Izvori bliski igraču poručuju da će prelazak biti teško izvodljiv.

10.18 - Aston Vila nije uspela da dovede na pozajmicu Dvajta Gejla iz Kristal Palasa. Orlovi su ovu ponudu okarakterisali kao "glupu".  

10.16 - Mladi francuski reprezentativac Olivije Kemen (19) napustio je Njukasl i preselio se u Lion. Momak koji je stigao iz Meca 2013. nije se izborio za mesto pod suncem, pa je odlučio da pojača jedan od najjačih francuskih klubova. 

10.13 - Lesterov pik dana je Peruanac Andre Kariljo iz Sportinga. Pregovori su u poodmakloj fazi, ali je problem što klubovi ne mogu da se dogovore oko obeštećenja. A vreme ističe...

10.09 - Nigerijac Viktor Mozes kompletiraće tokom dana pozajmicu u Vest Hem. Skaj javlja da je napadač produžio ugovor sa Čelsijem pre ovog dogovora sa Čekićarima. Zanimljiv potez...  

10.07 - ZVANIČNO: Ramiro Fumes Mori je stigao u Everton iz Rivera. Potpisao je petogodišnji ugovor, a obeštećenje koje su Karamele platile iznosi 13.000.000 evra.

10.04 - Vezista Stouka Džonatan Volters dobio je dozvolu da zakasni na okupljanje reprezentacije Republike Irske kako bi kompletirao prelazak u Norič za 2.700.000 evra. 

10.00 - Ako ste navijač Liverpula, opustite se. Crveni su odradili svoj posao, kupili deset novih fudbalera ovoga leta i nemaju ama baš nikakve ambicije na transfer pijaci danas. Ostalo je još samo da defanzivac Hoze Enrike pređe zvanično na pozajmicu u VBA.

09.57 - Jedna vest iz Čempionšipa. Vezista Noriča Bredli Džonson preseliće se u Derbi do kraja dana.

09.53 - Biće uzbudljivo danas u Londonu definitivno. Pevci su se nameračili na Belgijanca Aksela Vicela iz Zenita koji im je na tacni jer nije prešao u Milan, a jure i Vinsenta Vanijamu, fudbalera Sautemptona.

09.50 - Videćemo da li će Totenhem danas uspeti da angažuje Saida Berahina. Vest Bromvič Albion čeka ponudu od 35.000.000 evra i već ima alternativu u vidu Čarlija Ostina iz Kvins Park Rendžersa.

09.46 - U Evertonu su mirni oko situacije sa Džonom Stounsom. Poručuju da bi odbili još deset astronomskih ponuda za njega, poput one Čelsijeve od 44.000.000 evra, a jedina briga im je trenutno realizacija kupovine štopera Rivera Ramira Funesa Morija, jer dokumentacija iz Argentine kasni...

09.43 - Napadač Kristal Palasa Glen Mari nalazi se na lekarskim pregledima u Bornmutu. Pre nekoliko minuta stigao je na stadion i očekuje se da tokom dana promeni sredinu u transferu vrednom 7.000.000 evra.

09.40 - Dok čekamo realizaciju transfera Papija Đilobođija iz Nanta u Čelsi, OVDE pročitajte zanimljivu priču kako je Seneglac završio na kraju u Londonu.

09.37 - Podsećamo vas da danas očekujemo i da Mančester Junajted ozvaniči dolazak Antonija Marsijala u transferu vrednom čak 80.000.000 evra. 

09.34 - Mladi štoper Liverpula Tijago Ilori je odbio da pređe na pozajmicu u Sanderlend.

09.30 - Saga oko Davida de Hee nije završena. Opširnije OVDE

09.27 - Bugarin Dimitar Berbatov je stigao jutros u Birmingem na finalizaciju transfera u Aston Vilu.

09.23 - Emanuel Adebajor je sinoć pregovarao sa Slavenom Bilićem, ali je problem što je Vest Hem već ispunio kvotu pozajmljenih fudbalera. Moraće da traži drugi klub...

09.19 - ZVANIČNO: Aleks Song je novi-stari fudbaler Vest Hema. Stigao je na jednogodišnju pozajmicu iz Barselone.

09.15 - Galatasaraj je izrazio želju da kupi napadača Arsenala Aleksa Okslejda Čembrlena. Turci su poslali francuskog menadžera u London, ali videćemo da li će izdejstvovati kupovinu sjajnog napadača.  

09.11 - Štoper Seltika Virdžil van Dajk preseliće se do kraja dana u Sautempton u transferu vrednom 14.000.000 evra

09.08 - Australijanac Mile Jedinak napušta Kristal Palas. Za njega se interesuju VBA, Sanderlend i Votford.

09.05 - I nije samo Kavani želja Vengera, menadžer Arsenala je bacio oko i na Adrijena Rabioa vezistu Pari Sen Žermena.

09.00 – Glavna vest ovoga jutra je da je Arsen Venger odleteo u Pariz da kupi Edinsona Kavanija! Socijalne mreže su eksplodirale jutros nakon što je okačena fotografija Francuza u avionu. Da li je ovo Venger na fotki?

Dobro jutro naši trasferaši. Veliki je dan danas. POSLEDNJI DAN prelaznog roka na Ostrvu. Imamo još nešto manje od deset sati do zatvaranja pijace u Engleskoj i već sada znamo da nas očekuje ludnica. Uostalom, videli ste sinoć na primeru De Hee da ništa nije sigurno dok se ne overi u Fudbalskom savezu tako da nas sigurno i danas očekuju bombe prelaznog roka. Uz vas će danas biti Aleksandar Gligorić, Nikola Stojković i Milan Zdravković, pa da zajedno odigramo ovaj poslednji meč. Da biste lakše pratili dešavanja, predlažemo vam da OVDE pogledate šta se dešavalo juče. Sve vesti od početka fudbalske pijace možete pronaći klikom na naš tag „Prelazni rok 2015“, a imate priliku da se informišete i na MOZZART specijalu „Prelazni rok“. Počinjemo... 

 

tagovi

Transferi uživoprelazni rok 2015međunarodni fudbalEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara