"pratite zbivanja sa fudbalske pijace"
"pratite zbivanja sa fudbalske pijace"

TRANSFERI (13. januar): Gvardiola već kupuje za Siti - zvezda Dortmunda sleće za 25.000.000 evra! Fiorentini golgeter stiže iz Engleske, Borijelo uzima Milanovu devetku

Vreme čitanja: 15min | sre. 13.01.16. | 23:00

Uz MOZZART Sport ispratite šta se sve dešavalo na transfer pijaci...

pratite zbivanja sa fudbalske pijace

I to bi bilo sve za danas što se tiče dešavanja iz prelaznog roka za danas. Sa novim vestima se javljamo sutra, a do tada vam laku noć želi redakcija MOZZART Sporta.

Izabrane vesti


22.15 - Svonsi je poslao Laciju konkretnu ponudu za napadača Keitu Baleda Dijaoa, a ona glasi: pozajmica do kraja sezone za 500.000 evra sa mogućnošću otkupa na leto za 9.500.000. Videćemo šta predsednik Lacija Klaudio Lotito ima da kaže na ovo. 

22.05 - Njukasl se neće zaustaviti samo na dolascima Anrija Sevea i Džonžoa Šelvija. Francuski sajt Baz Sport tvrdi da je Lion već odbio 25.000.000 evra Svraka za najboljeg fudbalera ovog tima Aleksandra Lakazeta. Ipak, isti izvor tvrdi da se Žan-Mišel Ola nada novoj ponudi od 30.000.000 koju bi rado prihvatio i poslao repreznetativca Francuske u Premijer ligu. 

21.51 - ZVANIČNO: Kolumbijac Kamilo Zuniga preselio se iz Napolija u Bolonju na pozajmicu do juna 2016. godine.

21.36 - Sportski direktor Bolonje Marko Di Vajo potvrdio je kontakt sa Gastonom Ramirezom, fudbalerom Sautemptona. Ukoliko sve bude kao što je dogovoreno, Urugvajac će početkom sledeće nedelje stići na lekarske preglede.

21.20 - Čelnik Milana Adrijano Galijani govorio je pred meč sa Karpijem za televiziju RAI o dešavanjima oko Milana proteklih dana.
"Za Ćerćija smo odbili predlog da ode na pozajmicu u Đenovu. Donaruma ostaje kod nas, ne puštamo ga nigde, a El Šaravi nam se možda vrati. Luiz Adrijana od Kine deli samo medicinski pregled, a što se tiče Kontea, ranije smo imali kontakt s njim, sada ne. Za budućnost, nikad se ne zna", poručio je Galijani

21.08 - Italijanski defanzivac Domeniko Krišito želi da napusti Zenit i vrati se u domovinu. Opširnije OVDE

20.57 - Defanzivac Bordoa Lamin Sane (28) postaće prvo zimsko pojačanje Aston Vile. Reprezentativac Senegala stiže u Birmingem na šestomesečnu pozajmicu, a očekuje se da za njim stigne i Metju Debuši iz Arsenala takođe na zajam.

20.45 - Napadač Torina Amauri (35) nalazi se na raskrsnici. Veteran Bikova ima dve ponude, jedna je iz Brazila od Vasko de Game, druga iz SAD-a od Čikago Fajera i videćemo za koju će se odlučiti.  

20.29 - Za sada nema potvrde transfera Mohameda Elnenija iz Bazela u Arsenal, ali evo šta znamo do sada. Egipatski vezista je u Londonu danas prošao lekarske preglede kako bi potpisao ugovor na četiri i po godine. Tobdžije se nadaju da će srediti papirologiju do nedeljnog meča sa Stoukom.

20.18 - I vezista Reala Toni Kros ima udvarače koji su spremni da plate ogromne pare za njegov dolazak. Čelsi, PSŽ i Mančester Junajted su najzainteresovaniji za nemačkog reprezentativca za kojeg Madriđani traže 50.000.000 evra, što je duplo više para nego što su platili svojevremeno Bajernu.

20.05 - Portugalski reprezentativac Vilijam Karvaljo je prošlog leta bio meta nekoliko vodećih evropskih timova, a slično je i ove zime, iako je zbog povrede propustio uvodni deo sezone u Sportingu iz Lisabona. Uprkos informacijama da ga žele pre svega premijerligaši, predsednik Sportinga tvrdi da nije do sada dobio nijednu konkretnu ponudu za svog najskupljeg fudbalera. 

19.52 - Dobra forma mladog reprezentativca Nemačke Julijana Vajgla koji je eksplodirao u Dortmundu ove jeseni, može da mu donese milionski transfer u Premijer ligu narednog leta. Mančester Siti je, prema tvrdnjama Skaj Sportsa, spremio 25.000.000 evra za fudbalera kojem se Pep Gvardiola izuzetno divi.

19.36 - Ezekijel Laveci velika je želja Intera. Danima se piše kako je to gotov posao i kako Buca sigurno stiže u Seriju A već ove zime, ali njegov menadžer Alesandro Mođi tvrdi da Argentinca žarko žele mnogi evropski klubovi.
"Inter je sigurno najuporniji, ali Ezekijel ima na stolu i ponude mnogih klubova iz Evrope među kojima su i Čelsi i Barselona", objasnio je Mođi.

19.22 - Edinson Kavani dobio je zeleno svetlo da napusti Pariz. Opširnije OVDE

19.11 - Prema tvrdnjama dnevnika Korijere Dela Sera mladi defanzivac Milana Matija De Šiljo prva je želja budućeg trenera Rome Lućana Spaletija. Ovaj transfer biće realizovan ukoliko iskusni stručnjak definitivno prihvati ponudu Vučice. 

18.52 - Juče smo pisali o interesovanju budućeg trenera minhenskog Bajerna Karla Ančelotija za krilnog fudbalera Torina Bruna Peresa, a danas se piše o još dva tima, Pari Sen Žermenu i Real Madridu, koji takođe žele Brazilca. Sjajni fudbaler letos je dugo bio želja Rome... 

18.39 - Holandski vezista Džonatan De Guzman je sve bliži povratku u Svonsi. Vezista Napolija mogao bi da se vrati u klub za koji je solidno nastupao od 2012 do 2014. godine, nakon neubedljive epizode u Seriji A. 

18.25 - Ukoliko Luiz Adrijano kompletira najavljenu selidbu u Kinu, zamena za njega mogao bi da bude veteran Marko Borijelo (33). Karpi želi da se ratosilja fudbalera koji prima čak 550.000 evra godišnje iako je postigao četiri gola ove jeseni, a kako se Baloteli i Menez još nisu oporavili skroz od povreda, uprava Milaneza mogla bi da ponudi šestomesečni ugovor iskusnom napadaču, koji je prve fudbalske korake napravio upravo kod njih.   

18.09 - Đenova je stopirala pokušaje da angažuje napadača Fiorentine Đuzepea Rosija. Želja Zmajeva do dovedu popularnog Pepita nije sporna, samo je prvo neophodno da se ratosiljaju Makedonca Gorana Pandeva, čijim igrama nisu zadovoljni, iako su ga doveli pre samo šest meseci. 

17.58 - ZVANIČNO: Kao što smodanas najavili, Alesandro Dijamanti postao je novi fudbaler Atalante u kojoj će u narednih šest meseci nastupati kao pozajmljen igrač iz Votforda.

17.43 - ZVANIČNO: Iskusni napadač Sasuola Serđo Flokari (34) pojačao je Bolonju u transferu vrednom 500.000 evra.

17.30 - DOGOVORENO: Kamerunski štoper Žoel Matip stiže u Liverpul. Opširnije OVDE

17.18 - Portugalski veteran Hugo Almeida dobio je otkaz u Anžiju. Tako je posle samo šest meseci završena avantura u Rusiji za iskusnog napadača koji bi mogao da se vrati u domovinu u redove Brage.  

17.11 - Stefan Babović po treći put napušta Partizan. Opširnije OVDE

17.00 - Nekadašnji napadač Crvene zvezde Lazar Đurović (18) postaće novi fudbaler grčkog prvoligaša AEK-a. Opširnije OVDE

16.49 - Agent sjajnog napadača Ajaksa Anvara El Gazija demantovao je da je Milan zainteresovan za njegovog klijenta. Soren Lerbi okarakterisao je sve navode kao glasine.

16.35 - Italijanski Tuto Sport javlja da je Fiorentina izabrala top metu za pojačanje u špicu napada, a to je napadač Sautemptona Gracijano Pele. Sveci žele da prodaju Italijana, a odredili su mu cenu od 15.000.000 evra.

16.22 - POTVRĐENO: Bajer iz Leverkuzena angažovao je supertalentovanog Sema Šreka (16), reprezentativca Nemačke do 17 godina. Fudbaler Sankt Paulija od leta će se preseliti na Baj Arenu, a detalji transfera nisu objavljeni.

16.11 - Helas Verona želi Filipa Senderosa. Švajcarac nema mesta u prvom timu Aston Vile pa je povratak u Seriju A, gde je ranije nastupao za Milan, ozbiljna opcija prema tvrdnjama italijanskih medija.

15.59 - Defanzivac Čelsija Abdul Rahman Baba razočaran je što ne dobija priliku ove sezone (zabeležio samo osam nastupa), nakon što je pojačao Plavce prošlog leta u transferu vrednom čak 23.500.000 evra. Reprezentativac Gane ima pozive da se vrati u Nemačku na pozajmicu u Menhengladbah, ali je pitanje da li će ga pustiti Gus Hidink.  

15.47 - Sporazumni raskida ugovora sa Nemanjom Vidićem uštedeće Interu čak 9.600.000 evra, a prema pisanju Gazete delo Sport taj novac biće usmeren na dovođenje Ezekijela Lavecija iz Pari Sen Žermena, koji je odavno velika želja Roberta Mančinija

15.33 - Džondžo Šelvi je došao, Stiv Meklaren je dozvolio Šeiku Tioteu da pronađe novi klub. Priča se da je u pitanju Šangaj Šenhua.

15.07 - Velike promene na Mestalji. Hezus Garsija Pitarh je novi sportski direktor Valensije. Istu funkciju obavljao je i od 2002. do 2004. godine, a posle je radio i u Atletiku. Uskoro opširnije o njemu.

15.04 - Vest koja će uzbuditi navijače Mančester junajteda i Juventusa. Ilkaj Gundogan je u intervjuu za Bild otvorio vrata odlasku iz Borusije Dortmund: "Nismo još odlučili, ali moramo da budemo iskreni i priznamo da su sve opcije moguće".

14.40 - Proslavljeni portugalski as Ugo Almeida slobodan je u izboru nove sredine pošto je raskinuo saradnju sa Anžijem. Piše se da već ima dve konkretne ponude za nastavak karijere.

14.36 - Sanderlend aktivan. Pregovori oko kupovine napadača Trabzona Damea N’Dojea navodnu su u poodmakloj fazi, a obnovljene su i priče oko defanzivca Lorijana Lamina Konea. Francuzi su prošle nedelje obustavili pregovore, ali sa ponudom od 7.000.000 evra Sanderlend im je zagolicao maštu.

14.33 - Kad se razigrao engleski mediji su ga dizali u nebesa, sada se u Androsu Taunzendu ne piše na taj način, ali predsednik Totenhema Danijel Levi svejedno ne planira da ga pusti za manje od 20.000.000 evra. Ambiciozan plan.

14.32 - Dejli mejl piše da se Mančester Siti raspituje za 19-godišnjeg napadača Fulama Musu Dembelea, koji će na leto biti slobodan igrač.

14.30 - Atletiko je produžio ugovore sa odbrambenim fudbalerom Hoze Marijom Himenezom i Anhelom Koreom. Himenez je potpisao do 2018, Korea do 2019. Sledeći je golman Jan Oblak.

13.55 - Savet Marka Veratija gazdama Pari Sen Žermena - dajte novi ugovor Zlatanu Ibrahimoviću! "Da sam predsednik, uradio bih to vez oklevanja. Gledam ga svaki dan na treningu i za mene je on i dalje najjači".

13.40 - Selta, ipak, nije osigurala potpis Klaudija Bovua, jer Olimpik Lion ne pristaje na ponudu "4+1" već izričito traži 7.000.000 evra.

13.37 - Sa dobrim rezultatima stižu i dobre ponude. Vest Bromvič Albion je, prenosi L’Ekip, ponudio 10.000.000 evra za vezistu Šeika N’Dojea, ali je hit sezone u francuskom prvenstvu Anže to glatko odbio. N’Dojea traže i Sanderlend, Aston Vila i Derbi.

13.30 - Kristijan Atsu bi izlaz iz vrtloga pozajmica mogao da pronađe u Španiji. Krilo Čelsija je već bilo na kaljenju u Viteseu i Evertona, sada je u Bornmutu, ali se sada nudi Levante.

13.28 - Tino Sven Sušić, koji je prošle godine umalo potpisao za Inter, a juče je nuđen Milanu, mogao bi ipak - u Englesku. Tačnije u Lester koji je navodno ponudio 6.000.000 evra za 23-godišnjeg fudbalera splitskog Hajduka.

13.24 - Gazeta piše da se Bolonja namerila na vezistu Sautemptona Gastona Ramireza, koji je već igrao na stadionu Renato Dalara.

13.20 - Leroj Sane ipak ide već na leto! Bild i L’Ekip, a prilično su male šanse da i jedni i drugi opale ovako jako bez povoda, tvrde da je Barselona rešila da Šalkeu isplati otkupnu klauzulu od 37.000.000 evra za 19-godišnjeg fudbalera koji bi došao na leto i potpisao ugovor na šest sezona. 

13.17 - Anderson Taliska blizu povratka u Brazil. Ali ne u matičnu Baiju. Rekord navodi da su na stolu Benfike konkretne ponude Kruzeira, Gremija i Korintijansa.

13.14 - Nolito kuca na vrata Nou Kampa! Katalonski Mundo deportivo ističe da su se poslednjih sati pregovori između Barselone i Selte intenzivirali i da je ostalo samo da se utvrdi forma transfera. Barsina ideja je da 29-godišnji napadač stigne na pozajmicu do kraja sezone, a da onda Blaugrana za otkup ugovora plati 20.000.000 evra. Ili kaznu ako i drugi put proceni da Nolito nije taj kalibar. Sam igrač traži i određene garancije da neće biti prodat ako kojim slučajem Luis Enrike napusti Barselonu. Stanica TV3 piše i da bi Selta zauzvrat mogla da dobije 20-godišnje napadače Sandra ili Munira el Hadadija.

13.08 - Roberto Mančini ostaje u Interu! Erik Tohir je, za razliku od mnogih, uveren u njegove kvalitete: “On je dobar trener i ostaće u Interu i sledeće sezone“.

13.07 - Britanski San zavrteo je priču o Romelu Lukakuu u Realu. Nema detalja, samo podsećanja da se napadač Evertona dovodio u vezu sa Mančester junajtedom i Pari Sen Žermenom.

13.03 - Sevilja je produžila ugovor sa golmanom Serhijom Rikom čija sloboda od danas košta 30.000.000 evra. Raniji dogovor važio je do 2017, ovaj novi do 2019. 

13.01 - Malo iznenađenje iz Turske, ako je vest tačna. Milijet  saznaje da bi 23-godišnji vezista Bešiktaša Oguzan Ozjakup mogao da se za 11.000.000 evra vrati u Arsenal u kojem je proveo tri godine kao junior, ali nije dobio šansu u prvom timu. Bio bi to sjajan posao za Bešiktaš koji ga je juna 2012. doveo za svega 500.000 evra, plus bonus od 100.000 evra za sam potpisa i godišnju platu u prvoj sezoni u visini od 400.000.

13.00 - Gazeta delo Sport piše da Palermo motri na 23-godišnjeg vezistu Vest Hema Pedra Obijanga, Španca koji je prošao omladinsku školu madridskog Atletika, a profesionalnu karijeru počeo baš u Italiji, u Sampdoriji.

12.54 - Džek Hant je zadovoljio u Šefild Venzdeju otkako je u julu stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Kristal Palasa i sada je pristao, javlja Skaj, da potpiše trajni ugovor sa Sovama, i to na tri godine.

12.52Pjer-Emerik Obamejan ne mari za Arsenal i Barselonu. Napadač koji je prošle nedelje proglašen za afričkog igrača 2015. godine ne planira da ode iz Dortmunda.
"U fudbalu ništa nije večno, ali činjenica je da mi ugovor sa Borusijom traje do 2020. Srećan sam, imam mnogo toga da da ostvarim u Dortmundu. I to je činjenica. Ovde sam i nigde druge. Ni u Arsenalu, ni u Barseloni, ni na mesecu", rekao je Obamejan u intervjuu za Bild.

12.38 - Alesandro Dijamanti se vraća u Italiju. Spakovao je kofere, seo u avion i doputovao na završne pregovore sa Atalantom. Dijamanti od letošnjeg dolaska na pozajmicu iz kineskog Guangdžoua nijednom nije bio u startnih 11 Votforda.

12.32 - Iskusni brazilski napadač Vagner Lav (31) uspešno je prošao medicinske preglede i očekuje se da u popodnevnim satima potpiše ugovor sa Monakom.

12.21 - ZVANIČNO: Rudi Garsija više nije trener Rome!

12.18L’Ekip piše da je Klaudio Bovu prihvatio ponudu Selte. I Lion takođe. Zaradiće Olimpik 4.000.000 evra, možda još 1.000.000 u zavisnosti od njegovih izdanja na Balaidosu.

12.03 - Retko greši Porto, ali slučaj Đanelija Imbule ne sluti na dobro. Nije se snašao 23-godišnji Francuz poreklom iz Konga na stadionu Dragao, ali Zmajevi sada odbijaju njegov zahtev da promeni sredinu. Na kraju krajeva, platili su ga čak 20.000.000 evra.
"U suštini, on je na tržištu od oktobra i već su me tri kluba kontaktirala. Ali ne razumem ponašanje Porta. Ako mu ne daš da igra, daj mu da ide", ljut je otac i menadžer Vili N’Danži.

11.59 - Luiz Adrijano ide u Kinu, na San Siro će stići oko 15.000.000 evra na ime obeštećenja, a ideja je taj novac investirati u vezni red. I dalje su najveće želje Aksel Vicel i Maruan Felaini. Problem je što je Zenit odbio 22.000.000 za Vicela i traži celih 30.000.000. Drugi Belgijanac košta 20.000.000 evra. Milan bi Felainija na pozajmicu, Mančester junajted kaže - ne dolazi u obzir. Samo je keš opcija.

11.55 - Samo je pitanje trenutka kada će Lučano Spaleti i zvanično biti promovisan u novog Rominog trenera, a to znači i nova pojačanja. Do sada su se najviše pominjali bek Barselone Adrijano i Domeniko Krišito, a sada mediji na "čizmi" pišu da su već krenuli ataci na tandem Empolija - štopera Lorenca Tonelija i i poljskog vezistu Pjotra Zjelinskog

11.52 - Real Sosijedad pak pokušava da otkupi ugovor 21-godišnjeg portugalskog krila Brume, koji je proteklih šest meseci u San Sebastijanu igrao kao pozajmljen fudbaler Galatasaraja. Problem je što Turci traže 8.000.000 evra. Baski traže popust.

11.50 - Da skoknemo malo do Španije, ali u provinciju. Trener Selte Eduardo Berico potvrdio je da mu se dopada napadač Olimpika iz Liona Klaudija Bovua.

11.22 - Niklas Bentner traži izlaz iz Volfzburga, ali se sportski direktor Vukova Klaus Alofs ne uzbuđuje previše zbog nezadovoljstva danskog napadača.
"Nismo dobili nijednu konkretnu prodaju, a i nismo planirali da prodajemo!, smireno će Alofs.

11.20 - I opet o Mančesteru. Napad na Saula Njigueza je propao, jer 21-godišnji Španac sebe dugoročno vidi u Atletiku. Dejli Star, istina ne baš najpouzdaniji izvor, tvrdi da će Junajted pokušati sa Valensijinom Andreom Gomesom.

11.15 - David de Hea i njegov potencijalni naslednik na Old Trafordu  ponovo su tema. Medijaset je u naslednika promovisao Milanovo čudo od deteta Đanluiđija Donarumu pošto bi De Hea mogao konačno da poludi ako Mančester junajted ove sezone ne izbori plasman u Ligu šampiona. Junajted stoga za svaki slučaj sprema ponudu od 40.000.000 evra za “izum“ Siniše Mihajlovića. Donaruma tek u februaru puni 17 godina.

11.11 - Hrvati danas baš zastupljeni po medijima. Ante Budimir, projektovan u naslednika Marija Mandžukića, nova je meta Juventusa. Torinski Tutosport podseća da je 24-godišnji 190 centimetara visoki napadač pod ugovorom sa Sankt Paulijem, ali da igra na pozajmici u Krotoneu koji je spreman da ga plati 1.000.000 evra. A onda da pregovara sa Juventusom, koji Budimira navodno vidi kao opciju za budućnost, ne za aktuelni trenutak.

11.05 - Kinezi su baš odlepili za Sampdorijinim Ederom. Đangsu je pre dva dana nudio 10.000.000 evra za Brazilca, nije prošlo, sada je krenuo sa 14.000.000! I ono što će sigurno zagolicati Ederovu maštu: Plata od 5.000.000 evra po sezoni. U Đenovi prima 1.400.000.

11.03 - Torino želi da vrati Omar el Kaduri.  Problem je što se njemu ostaje u Napoliju.    

10.58 - Još malo po Polu Pogbi bez koga ne može da prođe dan. Danas poznato lice na naslovnoj strani madridskog Asa uz naslov: "Pogba, Zidanov san". As navodi da će Real pokušati da ga u svoj tabor privoli platom od oko 10.000.000 evra po sezoni. U Juventusu Francuz prima 4.500.000.

10.53 - Još jedna poznata brazilska faca u akciji. Ronaldinjo se vraća u Fluminense. Ali samo za dve utakmice tokom turnira na Floridi.

10.50 - Robinjo je bez ugovora, ali Santos nije spreman da plati toliku cenu. Maksimum do kog može da ide je 50.000 dolara mesečno. Robinjo traži više.

10.47 - Potencijalni megatransfer se kuje u Minhenu. Predsednik Bajerna Karl-Hajnc Rumenige potvrdio je da se Bavarcima i te kako dopada Gonzalo Iguain. Međutim, Napolitanci su tvrdi pregovarači.
"Bilo bismo vrlo srećni kada bi takav igrač došao, ali sumnjam da bi moj prijatelj Aurelio de Laurentis to dozvolio", priznaje Rumenige.

10.45 - Još jedan Hrvat na izlaznim vratima premijerligaškog kluba. Nikica Jelavić verovatno napušta Vest Hem - možda baš otud interesovanje Čekićara za Andreja Kramarića? - a kao najverovatnija opcija za njegov novi klub pominje se kineski Guangdžou Evergrande. Vest Hem navodno traži i desnog beka Lidsa Sema Bajrama i napadača Juventusa Simonea Zazu.

10.41 - Nije tajna da Gus Hidink traži napadača za Čelsi. Tajms navodi da je fokus na Saidu Berahinu, Džeksonu Martinezu, Emanuelu Adebajoru.

10.40 - Mohamed Elneni je u Londonu kako bi završio sve formalnosti oko prelaska u Arsenal. Skaj sport javlja da su lekarski pregledi već obavljeni.

10.38 - Kad smo već kod Mančester Sitija jedna zanimljivost. Menadžer Patrik De Koster otkrio je da je Kevin de Brujne pre dolaska u tabor Građana imao sve dogovoreno sa Bajernom.
"Želeo je da ostane u Bundesligi jer se afirmisao u Bremenu, postao zvezda u Volfzburgu. Obavili smo dva sastanka sa predstavnicima Bajerna, dogovorili lične uslove, ali je sve propalo zbog obeštećenja", rekao je Koster. Normalno, kad je Siti uskočio sa 75.000.000 evra za Belgijanca. Volfzburg se nije mnogo dvoumio.

10.35 - Bomba stiže sa Etihada! Dejli mejl navodi da je Mančester Siti kontaktirao Čelsi i zamolio Plavce da ga obaveštavaju o statusu pregovora oko novog ugovora za Branislava Ivanovića. Kapiten Srbije ima slobodu da bez pitanja pregovora sa zainteresovanim klubovima, ali samo onim iz inostranstva. Do sada su se pominjali Inter, Milan i Zenit.

10.32 - Andrej Kramarić je po svemu sudeći završio epizodu u Lesteru, iako je prošlog januara stigao kao rekordno plaćeno pojačanje. U konkurenciji Džejmija Vardija i Šinđija Okazakija za njega ipak nema mesta.
"Biću srećan ako ostane, jer je dobar igrač, fantastičan dečko, ali on treba da igra, a ovde nema prostora, pa mu predlažem da ide", iskren je trener Klaudio Ranijeri.

Dejli ekspres piše da je Vest Hem spreman da izdvoji 8.000.000 evra za hrvatskog napadača.

10.30 - Na Enfildu, ali ne zbog još jedne u nizu glasina o "Klopovom novom izumu". Golmanu Simonu Minjoleu biće ponuđen novi ugovor - do 2020. godine. Uprkos kritikama za nešto lošija izdanja u ovoj sezoni.

10.27 - Iz Španije stiže informacija da su dva premijerligaška kluba zainteresovana za napadača Espanjola Felipea Kaiseda. Marka piše da su u pitanju Njukasl i Everton. Ovaj prvi se, doduše, dovodi u vezu sa manje-više svakim.

10.25 - Poznati menadžer Silvano Martina demantovao je da je Nemanja Vidić raskinuo ugovor sa Interom. Ali ne i da će se to uskoro desiti.

10.24 - Krećemo sa Italijom i povratkom Ćira Imobilea u Torinu u kome ga je dočekalo oko 200 najvatrenijih navijača. Nije im smetalo što je prošla ponoć.

Dragi čitaoci, dobro jutro vam želi redakcija MOZZART Sporta. Krećemo u još jedno celodnevno druženje u našem blogu posvećenom zimskom prelaznom roku. Do kraja prelaznog roka ostalo je još 20 dana. Dakle, trećina je prošla. Šta se juče dešavalo, pogledajte OVDE. Sve infromacije sa zimske fudbalske pijace možete da pogledate klikom na naš tag "zimski prelazni rok 2016" ili na našem http://www.mozzartsport.com/specijal/prelazni-rok. Krećemo...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2015Transferi uživomeđunarodni fudbalEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara