"Rušević"
"Rušević"

Tražili ga Voša i Čuka, on otišao u BATE

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.01.17. | 09:57

Anes Rušević se pridružio Mirku Ivaniću i Nemanji Milunoviću

RuševićNovo pojačanje BATE Borisova dolazi iz Novog Pazara! Anes Rušević biće novi napadač beloruskog tima, a saradnja je i ozvaničena.

Mladi 20-godišnji fudbaler sada će igrati u timu u kom se nalaze još dva srpska igrača - Mirku Ivanić i Nemanja Milunović.
"Imao sam nekoliko opcija. Tu su bili i Vojvodina i Čukarički. Kada sam saznao da postoji interesovanje BATE-a, naravno, nisam se mnogo dvoumio. Nadam se da sam napravio dobar izbor. Osetio sam da je neophodno da krenem dalje, da napravim korak unapred. BATE je odličan za karijeru. Potrudiću se da opravdam očekivanja, da dokažem da sam dobar fudbaler", rekao je Rušević.

Izabrane vesti

Rušević ističe da će mu prijati što će imati srpske fudbalere u timu.
"Veliki plus za mene je što ću ih imati u timu. Nadam se da će mi njihova pomoć dobro doći da se uklopim u tim. Potrudiću se da naučim jezik. Ponešto razumem, trudiću se da unapredim rečnik", rekao je Rušević.

Za sada nije poznato na koliko je potpisao mladi napadač. On je ove sezone na 16 utakmica dao četiri gola u Superligi za trenutno poslednjeplasirani tim u šampionatu.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Anes RuševićBATE BorisovEvropaNovi PazarSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara