""
""

Treća zimska Zebra – Marko Marinković u dresu Borca

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.01.17. | 09:54

Posle Nikole Ignjatijevića i Miloša Markovića, četi Mladena Dodića se pridružio još jedan fudbaler poreklom iz mlađih selekcija Crvene zvezde

Težak zadatak je pred stručnim štabom Borca iz Čačka ove zime. Za opstanak u Superligi Srbije Mladenu Dodiću je neophodan ojačan tim s iskusnim pojedincima na skoro svakoj poziciji. Marko Marinković, inače Užičanin je treće u nizu pojačanja u redovima Zerbri u ovom prelaznom roku. Ispravno je reći i novajlija, jer Gradski stadion kraj Morave je Marinkoviću prvi ukazao gostoprimstvo i promovisao ga u igrača srpske elite!
„Zahvaljujem upravi kluba na ukazanom poverenju i verujem da ću ga opravdati! Želja mi je da se nametnem stručnom štabu i dam doprinos ostvarenju zacrtanog cilja. Mislim da će Borac ovog proleća biti daleko uspešniji nego jesenas i da će doći do pozicije koju i zaslužuje klub sa tako velikom tradicijom. Ovo će biti i moj debi u elitnom rangu i verujem novi uspešan korak u karijeri“, rekao je Marko Marinković uz napomenu da je njegov fudbalski život išao postepenom putanjom. Novi fudbaler Borca je prošao kroz mlađe selekcije Crvene zvezde, da bi se u seniorskoj konkurenciji kalio u Sopotu, Smederevu, Sinđeliću, i konačno u BSK-u iz Borče.

Izabrane vesti

Na kraju, a kao nastavak priče o zimskim pripremama Borca, spomenimo da su Čačani poslednji pripremni susret odigrali sa ekipom Slobode iz Užica. Zebre su slavile na terenu s veštačkom travom Gradskog stadiona u Čačku sa (2:0), a strelci su bili Lazar Jovanović i Lazar Tripković. Na ovom meču po prvi put u dresu Borca pojavili su se i Ignjatijević i Marković.

Piše: Miloš Milić

(Foto: MN PRESS)


tagovi

TransferiSuperligaSrbijapripremeNikola IgnjatijevicMladen DodićMiloš MarkovićMarko MarinkovićLazar JovanovićČačakBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara