"Perović"
"Perović"

Treći Srbin u Cvajti?

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.01.14. | 17:20

Bivši vezista Crvene zvezde, koji je u novembru raskinuo ugovor sa OFK Beogradom, Marko Perović nalazi se na korak od Energi Kotbusa

PerovićNikola Đurđić i Ognjen Mudrinski, koji igraju za Grojter Firt, možda neće biti jedini srpski internacionalci u Cvajti. Bivši vezista Crvene zvezde Marko Perović nalazi se na korak od potpisivanja ugovora sa Energijem iz Kotbusa. Perović je, kako saznaje MOZZART Sport, dogovorio sve uslove sa nemačkim drugoligašem, ostali su još sitni detalji, tako da se uskoro očekuje finalizacija posla. Olakšavajuća okolnost je što je slobodan igrač, dakle, dolazi bez obeštećenja.

Perović je u novembru raskinuo ugovor sa OFK Beogradom, a pre toga branio je boje iranskog Persepolisa, po drugi put Zvezde, američkog Nju Ingland Revolušena i švajcarskog Bazela.

Perović, ukoliko potpiše ugovor, imaće težak zadatak da pomogne Energiju da izbegne selidbu u niži rang. Klub iz Kotbusa nalazi se na poslednjem mestu na tabeli Cvajte, sa samo 13 osvojenih bodova na ukupno 19 do sada odigranih mečeva. 

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

Zima 2014NemackaMarko PerovićEvropaBundesliga 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara