"Alivodić"
"Alivodić"

Trenčin ponizio Vojvodinu, het-trik Simona (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.07.14. | 19:21

Slovaci pobedili sa 4:0 i gotovo se plasirali u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope

AlivodićNovosađani su neslavno završili evropsku misiju i to već na početku takmičenja. Klub koji je prošle sezone stavio na muke Crvenu zvezdu i Partizan, i koji je na 100. godišnjicu osvojio trofej Kupa Srbije, propisno se obrukao u Dubnici nad Vahom. Nigerijac Moses Dadi-Ajala Simon bio je nerešiva enigma, postigao je het-trik, a kada je crveni karton zaradio Živković konačan udarac Lalama zadao je Da Silva. Posle svega viđenog u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope i laicima je jasno da će revanš za sedam dana na Karađorđu biti samo formalnost: Trenčin – Vojvodina 4:0 (1:0).

Voša je delovala potpuno izgubljena, igrači kao da su skupljeni s koca i konopca, pa eventualno opravdanje da su noge teško od priprema nikako ne pije vodu. Postavlja se pitanje šta je to trener Zoran Marić zapravo radio na Zlatiboru kada je od neatraktivnog slovačkog predstavnika, koji je prethodne sezone prvi put igrao Evropu posle Intertoto kupa 2002. godine, primio čak četiri komada? Statistika je neumoljiva. Trenčin je uputio 20 udaraca na gol, osam je išlo u okvir, četiri je završilo u mreži, a s druge strane Vojvodina je samo četiri puta pokušala da ugrozi protivnika, od toga dva su jedva išla u okvir gola... 

Izabrane vesti

Od samog početka meča Trenčin je igrao Viktorije ispred gola Jovanića i bilo je samo pitanje vremena kada će kapitulirati. To se i desilo u 20. minutu, kada se Simon poigrao sa svojim čuvarem i prosto pocepao mrežu. Nigerijac je u drugom poluvremenu nastavio da rešeta mrežu Jovanića. Prvo u 53, a potom u 60. minutu dolazi do het-trika. Alivodić i drugovi samo su nemo gledali šta se dešava, da bi Živković pukao u 66. minutu, zalepio ćušku Kubiku, zaradio crveni karton i ostavio saigrače na cedilu. Brojčano jači Trenčin je stigao do još jednog gola, kada je tačku na „i“ stavio Žairo da Silva i gotovo overio plasman u treću rundu kvalifikacija za Ligu Evrope.    

TRENČIN – VOJVODINA 4:0 (1:0)

Strelci: Simon 20, 53, 60, Žairo 72
Stadion: Dubnica
Gledalaca: 4.000
Sudija: Mihael Lerjeus (Švedska)
Žuti kartoni: Baez, Kubik (Trenčin)
Crveni karton: Marko Živković u 66. minutu

Trenčin: Volešak, Ramon, Kleščol, Kegli, Holubek, Mišak (od 69. Hajradinović), Baez (od 85. Rundić), Lobotka, Simon, Da Silva (od 80. Mondek), Kubik.

Vojvodina: Jovanić, Babić, Pekarić, Puškarić (od 58. Živković), Nastić, Makarić (od 57. Stojanović), Poletanović, Radoja, Alivodić, Ivanić, Veselinović (od 80. Popara).

(FOTO: MN Press)


tagovi

trenčinSlovačkaLiga EvropeFK VojvodinaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara