""
""

Trener Betisa: Ma kakav Osvaldo, ne možemo ceo budžet da potrošimo na njega!

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.08.15. | 10:10

"Znam da je bio spreman na neke ustupke kako bi pojačao Betis, ali čak ni u toj varijanti ovaj transfer za nas nije bio moguć", naveo je Pepe Mel

Gotova je drama oko Pabla Danijel Osvalda i njegovog prelaska u Betis. Na žalost navijača zeleno-belih iz Sevilje, kontroverzni napadač neće doći u klub koji se ove sezone vratio u Primeru.

Izabrane vesti

Osvaldo je trenutno slobodan igrač, jer je prošlog meseca raskinuo ugovor sa engleskim Sautemptonom. Prošle sezone Osvaldo je igrao na pozajmicama u Interu i Boki Juniors.
“Nema šanse da on dođe u Betis, zašto da zavlačimo navijače? Znam da je bio spreman na neke ustupke kako bi pojačao Betis, ali čak ni u toj varijanti ovaj transfer za nas nije bio moguć. Ne možemo sebi da dozvolimo da sav novac potrošimo na jednog igrača, jer onda ne bi mogli da rešavamo ostale probleme. Novac mora da se raspodeli na više strana“, rekao je trener Betisa Pepe Mel za list As.

Posle odustajanje Betisa, kao nova Osvaldova destinacija pominje se Porto. Zmajevima je potrebno pojačanje u napadu, pošto ih je u ovom prelaznom roku napustio Džekson Martinez koji je prešao u madridski Atletiko.

Osvaldo je seniorsku karijeru počeo u rodnoj Argentini u ekipi Hurakana, a potom se preselio u Italiju gde je igrao za Atalantu, Leče, Fjorentinu, Bolonju, Romu, Juventus i Inter, a u Španiji je bio član Espanjola.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraPablo OsvaldoEvropaBetis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara