"Aleksandar Janjić"
"Aleksandar Janjić"

Trener Javora: Imamo veliku želju da zadržimo drugu poziciju na tabeli

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.10.15. | 14:48

„Ovih deset dana pauze dobro smo iskoristili, odigrali smo jednu kontrolnu utakmicu koju smo dobili i sad spremni dočekujemo drugi derbi Moravičkog Okruga“, rekao je Aleksandar Janjić za naš sajt

Aleksandar JanjićIvanjički Javor, kao drugoplasirana ekipa Superlige, nakon prvenstvene pauze odigraće i drugi komšijski derbi protiv lučanske Mladosti. Ivanjičani su pre toga remizirali protiv Metalca, a trener Javora Aleksandar Janjić zadovoljan je osvojenim bodom, ali i radom igrača tokom prvenstvene pauze
„Želeli smo da trijumfujemo u Milanovcu, ali smo imali kadrovske probleme i na osnovu dešavanja na terenu možemo biti zadovoljni bodom“, kaže za Mozzart Sport Aleksandar Janjić i nastavlja.

 „Ovih deset dana pauze dobro smo iskoristili, odigrali smo jednu kontrolnu utakmicu koju smo dobili i sad spremni dočekujemo drugi derbi Moravičkog Okruga“.

Izabrane vesti

U Ivanjicu stiže Mladost koja igra odlično na gostovanjima.
„Pred nama je veliki izazov, dolazi kvalitetan sastav koji je doneo deset bodova sa gostujućih terena. Respektujemo rivala, pozivam na oprez svoje fudbalere jer neće biti lako, a želimo da se vratimo u pobednički kolosek“.

Mladost će se najverovatnije zatvoriti i pokušati da iz kontri ugrozi vaš gol.
„Mi ćemo igrati našu igru, napadačku, dok od gostiju očekujem da na sredini terena budu čvrsti i da upošljavaju svoje brze igrače u špicu napada. U svakom slučaju očekujem dobru utakmicu“.

Javor je trenutno visoko kotiran i planira da tu i ostane.
„Prioritet je plej - of i da uđemo među prvih osam timova, normalno imamo veliku želju da zadržimo trenutnu poziciju i ukoliko se ukaže šansa sigurno ćemo je iskoristiti“, rekao je na kraju Janjić.

Pratite MOZZART i preko Vajbera

Piše: Đurđe Mečanin
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com 

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaMladost LučaniJavorEvropaAleksandar Janjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara