"Konstantin Papazov"
"Konstantin Papazov"

Trener Levskog oduševljen: Znam kakav pakao ume da bude u Pioniru, ali sada je bilo drugačije...

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.02.15. | 20:41

"Ne znam šta ce biti sutra, a ne da li ćemo igrati na Jadranu sledeće sezone. Novca nema nigde, navijači su čak počeli da sakupljaju novac i pomažu nam", rekao je Titi Papazov

Konstantin Papazov

Levski iz Sofije nije uspeo da napravi šok u Pioniru, ali dobio je nešto čime retko koji tim može da se pohvali - ovacije i aplauze zahvalnosti pre početka utakmice. Navijači crno-belog tima pozdravili su bugarskog predstavnika i time jasno stavili do znanja da igračima Levskog nisu zaboravili na sve što se dešavalo u prvom susretu dva tima. Podsetimo, u Sofiji je tokom utakmice došlo do sukoba navijača dva tima, a košarkaši Levskog stali su u odbranu svojih kolega iz Beograda.
"Tri četvrtine igrali smo izuzetno dobro, navijači su napravili fenomenalan ambijent i šteta je što nismo imali veću rotaciju, već samo deset igrača. Igrali smo hrabro, a rezultat je možda previsok. Na kraju nam je nedostajalo svežine. Imali smo dobar šut za tri poena, zato smo se i držali dosta dugo. Hvala domaćinu na ponašanju i navijanju. Bio sam dosta puta ovde i znam kakvi dočeci umeju da budu za goste u Pioniru, ali danas je bilo drugačije, verovatno zbog našeg ponasanja na prvom meču u Sofiji. U ovom trenutku, jednostavno, velika je razlika u kvalitetu dve ekipe", rekao je Papazov posle utakmice.

Izabrane vesti

Novinare je interesovalo da li će se bugarski klub i naredne sezone takmičiti u Jadranskoj ligi, na šta je Papazov dao sledeći odgovor:
"Ne znam šta ce biti sutra, a ne da li ćemo igrati na Jadranu sledeće sezone. Novca nema nigde, navijači su čak počeli da sakupljaju novac i pomažu nam. Bili smo blizu da sad odustanemo, ali smo se skupili nekako novac zbog bugarske košarke i same Jadranske lige. Pred početak sezone imali smo velike planove, koji su uključivali Marka Marinovica i Marija Kasuna...", završio je trener Levskog.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK PartizanLevski SofijaKonstantin PapazovJadranska ligaEvropaBugarska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara