Trener se izlanuo, Golovin je već potpisao?!

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.07.18. | 12:22

Ruski reprezentativac samo čeka kraj Mundijala...

Bio je na pragu Juventusa pre ovog zemljotresa sa Ronaldom, htela ga je i Barselona, a izgleda da je već potpisao za Čelsi! Jedan od mundijalskih hitova i najbolji igrač Rusije, Aleksandar Golovin je navodno već ugovorio transfer u Čelsi.

To je u opširnom intervjuu za TV stanicu Mir 24 slučajno otkrio nekadašnji strateg Rusije i CSKA, Valerij Gazajev.
„Koliko ja znam Golovin je već potpisao za Čelsi. Po meni je to dobra prilika, a mislim da je i za njega dobar ugovor. Sa jedne strane je to veliki plus, ali sa druge i velika oabevza. Po onome što gledamo od njega na Mundijalu, mislim da je spreman za taj korak“, rekao je Gazajev.

Izabrane vesti

Nije tajna da se Čelsi pominjao kao jedan od zainteresovanih klubova i da je Roman Abramovič jedan od razloga zašto su Plavci najbliži Golovinu. On je i ranije dovodio zemljake poput Smertina i Žirkova u Čelsi i ima poseban odnos prema igračima sa istoka. Dovoljno je da se pristetite koliko je čekao i šta je sve uradio da bi doveo Ševčenka...

Čelsi je jedan od retkih klubova koji miruje u prelaznom roku jer je još neizvesna situacija sa trenerom. Tačnije, nikao da oteraju Kontea i da njegovo mesto postave Sarija koji čeka danima. Konte nema nameru da ode dok mu ne isplate obeštećenje, a Čelsi pokušava da smanji vrednost isplate.

Ipak, kada je dolazak Golovina u pitanju, izgleda da se lično Abramovič pozabavio sa tim i da ime trenera neće imati nikakvog uticaja. Ko god da bude trener, Roman želi Golovina u ekipi. Pretpostavlja se da će CSKA pripasti između 25.000.000 i 30.000.000 evra obeštećenja.

(FOTO: Action images)


tagovi

Aleksandar GolovinLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara