"Split"
"Split"

Trener Splita opleo po svojim igračima: I žene bi bolje reagovale

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.08.13. | 12:53

"Neki igrači ne zaslužuju da budu tu. Možda sam ja kriv što im dajem šansu i očekujem od njih da će se probuditi, ali očigledno da ne mogu. Ako je do mene, onda nema nikakvog problema”, rekao je Mršić

SplitTreći uzastopni poraz Splita u 5. kolu HNL-a, ovog puta od Zadra (1:3), naterao je trenera Stanka Mršića da propisno iskritikuje svoje izabranike. Mršić je ne veruje šta se dešava na terenu, smatrajući da bi se nežniji pol bolje snašao u nekim situacijama i najavio da je spreman da napusti klub.
“Teško mi je da bilo što kažem posle ovakvog poraza. Nismo bili pravi ni u jednom segmentu, a to ne mogu da objasnim jer igrači dobro treniraju i rade. Stvarno je teško pronaći pravi razlog. Previše lako primamo golove. Trebalo je da budemo agresivniji, Zadar je u svakom duelu bio brži i jači od nas. U veznom redu nemam igrača koji donosi prevagu. U obrani ne možemo sprečiti najjednostavniju akciju. U nekim situacijama bi možda i žene bolje reagovale od njih. Neki igrači ne zaslužuju da budu tu. Možda sam ja kriv što im dajem šansu i očekujem od njih da će se probuditi, ali očigledno da ne mogu. Ako je do mene, onda nema nikakvog problema. Nisam pričao sa predsjednikom, ali ima dana za razgovor”, rekao je Mršić.

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

EvropaHrvatskasplit

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara