"Milan Milanović"
"Milan Milanović"

Trener Zemuna iskren: Za nas je šampionska trka gotova

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.10.17. | 15:13

Iskren i duhovit

Milan MilanovićPovratnička sezona u elitu i cilj koji se sam nameće - ostati njen član. U Zemunu nemaju nedoumice kada je u pitanju ova sezona u Superligi. Jedino što se traži je preživljavanje. Dueli sa Crvenom zvezdom i Partizanom u takvim okolnostima nisu najvažniji, pa trener Milan Milanović posle uzastopnih poraza od večitih rivala duhovito kaže.
"Izgleda da smo izgubili šanse da se borimo za šampionsku titulu. Za nas je ta trka gotova", smeje se Zemunov šef struke.

Jasno je: Zvezda i Partizan nisu timovi protiv kojih se jure bodovi spasa. Ali igra u poslednja dva kola Milanoviću daje za pravo da bude optimista pred okršaje sa ekipom Mladosti iz Lučana, pa kasnije i Mačve.
"Prvo poluvreme protiv Zvezde je bilo vrlo dobro. Zvezda nije imala nijedan opasniji napad. U drugom su nar pritisli, imali nekoliko šansi, tali nam taj gol iz jedne naše greške, pada koncetracije. Ali mi nastavljamo naše - da se borimo za opstanak. I samo se nadam da nam je ostalo energije posle ova dva meča. Nama je najvažnija utakmica one sledeće nedelje sa Lučanima. Ako budemo igrali kao u ove dve poslednje dobro ćemo proći", samouveren je Milanović.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

Milan MilanovićSrbijaSuperligazemun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara