"Dejan Ilić sa Aleksandrom Kocićem i Ilijom Petkovićem"
"Dejan Ilić sa Aleksandrom Kocićem i Ilijom Petkovićem"

Trenerska klinika: Da li se fudbaler rađa ili postaje?

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.10.15. | 17:28

U četvrtak u organizaciji Centra za edukaicju FSS biće predstavljen jedinstveni program edukacije za sticanje nacionalne licence iz oblasti kondicionog treninga

Dejan Ilić sa Aleksandrom Kocićem i Ilijom PetkovićemU okviru Centra za edukaciju Fudbalskog saveza Srbije, u četvrtak će u kući fudbala u Staroj Pazovi biti organizovana trenerska klinika pod nazivom „Iskustva i perspektive kondicionog treninga u fudbalu.
Ova jedinstvena fudbalska klinika ima za cilj da kroz seriju predavanja upozna fudbalsku javnost sa savremenim stavovima u pogledu uloge i značaja kondicionog trenera u vrhunskom fudbalu, ali i da predstavi jedinstveni program edukacije za sticanje nacionalne licence iz oblasti kondicionog treninga u zemlji i regionu. Osim domaćih stručnjaka iz ove oblasti, na klinici će govoriti i ugledni domaći i međunarodni stručjaci iz oblasti kondicionog treninga“, navode iz FSS.

Nosilac programa edukacije je Dejan Ilić, koji je godinama bio deo stručnog štaba Partizana i sa crno-belima osvojio šest titula prvaka, sarađivao je u inostranstvu sa Miroslavom Đukićem (Erkules, Valjadolid, Valensija), a imao je i značajnog udela u stručnim štabovima reprezentacije Srbije.

Izabrane vesti

Osim njega, na klinici će govoriti profesor Vladimir Koprivica (na temu „uloga kondicionog trenera i njegova saradnja sa glavnim trenerom“), hrvatski stručnjak Igor Jukić („kondicijska priprema u funkciji razvoja karijere fudbalera“), Sergej Ostojić („genetska dijagnostika u vrhunskom fudbalu - da li se fudbaler rađa ili postaje?”). Završna tema klinice podrazumeva predstavljanje programa edukacije – licenca za kondicionog trenera o čemu će govoriti profesor Aleksandar Janković, zatim Sergej Ostojić i Dejan Ilić.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Srbijakondicioni treningFSSDejan Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara