""
""

Tresla se gora, a titula ostala Legijina

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.06.17. | 20:00

Potencijalni hičkokovski zaplet u Poljskoj imao dosadan i očekivan kraj

 

Izabrane vesti

Drama u Poljskoj je gotova - a šampionski trofej ostaje na istom mestu, na stadionu Legije iz Varšave! A do velikog slavlja fudbaleri Legije došli su čak i bez pobede. Bio im je dovoljan remi kod kuće i to bez golova protiv Lehije iz Gdanjska u poslednjem kolu šampionata.

Uoči poslednjeg kola razlika između četiri prvoplasirana tima iznosila je svega dva boda, s tim što je su Lehija, Jagelonija i Leh vrebali Legiju.

Na kraju je najtrofejniji poljski klub zasluženo odbranio trofej, a sa njima i srpski fudbaler Miroslav Radović koji se vratio u klub letos posle samo dva meseca provedena u Partizanu. Upravo je Radović već u 13. minutu propustio priliku da dovede Legiju u vođstvo i otkloni sve dileme.

U timu Lehije večeras je bio i Miloš Krasić, ali ga je minut pre kraja zamenio Gžegož Kusvik. Inače, od 68. minuta Lehija je imala igrača manje jer je isključen Slavomir Peško.

Na drugom bitnom meču u ovom kolu Leh je dugo vodio protiv domaće Jagelonije sa 2:0 golovima Majevskog i Tralke već u prvom poluvremenu. Ipak, kako je vreme odmicalo, postajalo je sve jasnije da od senzacije nenam ništa i došlo je do pada u igri Leha.

Za samo 10 minuta ekipa Jagelonije je došla do izjednačenja i boda (2:2). Strelci su bili Goralski i Novikovas, a kod gostiju je Darko Jevtović zaradio crveni karton u 88. minutu. 

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

JagelonijaLegija VaršavaLeh Poznanjmeđunarodni fudbalMiloš KrasićMiroslav Radović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara