"Jago Aspas i Fereira Karasko u duelu"
"Jago Aspas i Fereira Karasko u duelu"

Tresao se Balaidos, rodila se nula: Dosadni Selta i Atletiko ostali dužni

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.01.16. | 22:20

Veliki rivali remizirali bez golova u prvom meču četvrtfinala Kupa

Jago Aspas i Fereira Karasko u duelu

Činjenica da je prva utakmica četvrtfinala Kupa kralja i da ništa nije gotovo, jer ima revanš sledeće nedelje, uslovila je da Selta i madridski Atletiko odigraju ne toliko atraktivan meč na Balaidosu, koji je završen remijem 0:0.

Izabrane vesti

Moglo je da bude golova da su napadači bili malo hrabriji, ali su možda ovakvom ishodu najviše doprineli treneri dva tima Eduardo Berizo i Dijego Simeone koji su više insisitirali na defanzivi i odbrani gola.

Obojica su, kao što je do sada bio slučaj, kombinovali sastav i večeras, pa smo tako u redovima domaćina videli i našeg internacionalca Nemanju Radoju, koji je imao jedan dobar pokušaj sa distance u samom finišu, ali ne i Dejana Dražića koji je meč presedeo na klupi, iako je do sada redovno igrao u kupu.

Atletiko je možda bio malo bolji i konkretniji, iako je Selta držala loptu i diktirala igru. Oba rivala pretili su udarcima sa distance, retko su dolazili u prilike u šesnaestercu rivala, osim kada su izvodili kornere.

Mogao je domaćin do pobede u 81.minutu, kada je kikisirao Augusto Fernadez, koji je loše zahvatio loptu, savladao svog golmana Moju, ali su loptu koja je išla ka praznoj mreži izbacili štoperi madridskog tima.

Sve u svemu, oba rivala ostali su dužni večeras i imaće priliku da utisak poprave za sedam dana  urevanšu na "Visente Kalderonu".  

KUP KRALJA - 1/4 FINALE

Sreda

Selta - Atletiko M 0:0
21.00 Atletik B. - Barselona

Četvrtak

20.00 Valensija - Las Palmas
22.00 Sevilja - Mirandes

MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSeltaNemanja RadojaDejan DražićAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara