""
""

Trka za srpsku "Zlatnu kopačku": Ranđogol poveo, a onda je Popaj pojeo spanać...

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.05.13. | 19:23

Sa dva brza gola protiv Smedereva Predrag Ranđelović izbio na prvo mesto liste strelaca Superlige, da bi mu Miloš Stojanović ekspresno uzvratio istom merom i osvojio laskavu titulu

U senci velike borbe za opstanak u Superligi ostao je jedan vrlo zanimljiv duel! Bitka za prvog strelca elitnog takmičenja, koja je kulminirala u poslednjem kolu.

Miloš Stojanović ušao je u poslednjih 90 minuta s golom prednosti u odnosu sa Slobodinog veterana Predraga Ranđelovića (17:16). Njegova Jagodina igrala je kod kuće protiv Donjeg Srema, dok je popularnom Ranđogolu i Užičanima na Begluk stiglo Smederevo.

Izabrane vesti

Duel odluke bolje je ušao Ranđelović, koji je postigao dva gola za samo šest minuta i poveo trku za najboljeg strelca Superlige. Ipak, Stojanovićev odgovor usledio je vrlo brzo. U 36. i 42. minutu sjajni napadač postiže dva gola, čime ponovo vraća prednost na svoju stranu - 19:18. 

Mnogi su očekivali nastavak ovog obračuna u drugih 45 minuta, pa ipak, ništa od toga. I jedan i drugi ostali su bez municije, što je išlo na ruku jagodinskog golgetera...

(foto: MN Press)


tagovi

JagodinaMiloš StojanovićPredrag Ranđelovićsloboda užiceSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara