"Viktor Troicki"
"Viktor Troicki"

Troicki protiv Zvereva, Kjudineli brani rodni grad i dalekoistočni obračun elitnih dama

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.10.17. | 13:27

Dok teniseri odmeravaju snage u u Beču i Bazelu, teniserke u Singapuru privode kraju još jednu uzbudljivu sezonu

Viktor TroickiTeniska jesen je i definitivno stigla, a to znači brzi kraj sezone. I dok muškarci još moraju da “giljaju”, žene samo što nisu spustile rekete u ostave jer je počeo završni turnir u Singapuru za osam najboljih.

Krenućemo ipak od muškaraca koji se ove sedmice nadmeću u Alpima, to jest u Beču i Bazelu na dva ATP 500 turnira i to pregledom po jednog meča koji nas očekuju danas u večernjim satima.

Izabrane vesti

ZVEREV A. – TROICKI
UG VIŠE (21,5), KVOTA 1,90
 

A u prestonici Austrije Viktor Troicki ima pakleno težak zadatak u okviru prvog kola pošto će stati naspram najboljeg mladog tenisera današnjice Aleksandera Zvereva. Biće to njih već četvrti susret, a Nemac vodi 2-1. Trenutno peti igrač sveta nije u najboljoj formi, tako da bi moglo ovde svašta da se dogodi jer momak sa Dorćola ume da iznenadi u poslednje vreme. Ali isto tako i da razočara, tako da verujemo u novu pobedu Zvereva, ali ne bez muke.

HASE – KJUDINELI
TB DA, KVOTA 3,80
 

Što se tiče Bazela, tu je intersantan susret između Robina Hasea i Marka Kjudinelija, to posebno sa kladilačkog stanovišta. Jer ljudi često zaboravljaju da je najbolji prijatelj Rodžera Federera rođen u Bazelu i da pred svojom publikom uvek igra nadahnuto. Ovde bi vredelo rizikovati i igrati na Švajcarca, a ako je to ipak previše treba razmisliti o tome da će Kjudineli uzeti prvi set.

VILIJAMS V. – OSTAPENKO
TS 2, KVOTA 1,55
 

U Singapuru se današnji okršaji  privode kraju, pa nam preostaje da vidimo šta nas očekuje sutradan. Od 13.35 po srednjoevropskom vremenu starija sestra Vilijams, Venus ide na megdan Jeleni Ostapenko. U njihovoj jedinom dosadašnjem obračunu, na Vimbldonu ove godine slavila je iskusna Amerikanka, ali ne predstavlja značajnog favorita. Teško je proceniti išta više osim toga da bi ovaj meč pre mogao da traje dva, nego tri seta

MUGURUZA – PLIŠKOVA KA.
KI 2, KVOTA 1,85

Nakon njih dve rekete ukrštaju Garbinje Muguruza i Karolina Pliškova, druga i treća teniserka sveta. Čehinja vodi sa 6-2 u međusobnim okršajima i sada je, po nama bliže trijumfu, Ali uz dosta borbe.

(foto: Action Images)


tagovi

AustrijaEvropaSIngapurSrbijaŠvajcarska 1Viktor Troicki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara