""
""

Trujić se sporazumno razišao sa Vojvodinom

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.08.17. | 15:11

Slučaj neće ići pred Arbitražnu komisiju, napadač karijeru nastavlja u inostranstvu

 

Izabrane vesti

Fudbalski klub Vojvodina i napadač Nikola Trujić u petak su sporazumno raskinuli ugovor. Sada već bivšeg napadača Lala prošlog meseca je po završetku meča sa slovačkim Ružomberokom napala grupa navijača novosadske ekipe. On je nakon toga najavio i podnošenje tužbe, kao i zahtev za raskdi ugovora.

TRUJIĆ SE ŽALIO UEFI I TRAŽIO POKRETANJE POSTUPKA PROTIV VOJVODINE I RUŽOMBEROKA

Kako je ugovor danas sporazumno raskinut, to znači da ovaj slučaj neće ići pred Arbitražnu komisiju.
“Žao mi je što sam na ovakav način otišao iz Vojvodine, ali s druge strane, drago mi je što smo uspeli da pronađemo zajednički jezik i dogovorimo se, pa nećemo ići na arbitražu. Ono što se desilo posle utakmice u Ružomberoku svakako nije lepo i nadam se da se tako nešto nikada nijednom igraču neće dogoditi, ali ipak, ja posle svega sve ružno zaboravljam i pamtim samo one lepe stvari, kojih je bilo mnogo u Vojvodini“, naveo je u izjavi za sajt novosadskog kluba Trujić koji je doskorašnjim saigračima poželeo sreću u nastavku sezone.

SKANDAL U VOŠI! NAVIJAČI UDARILI TRUJIĆA U GLAVU!

Trujić je u Vojvodinu došao iz Partizana u januaru 2016. godine i od tada je u crveno-belom dresu odigrao 58 utakmica, postigao 15 golova i zabeležio pet asistencija.

Prema njegovim rečima, voleo bi kada bi karijeru nastavio u inostranstvu.
“Odlazak u inostranstvo mi je prioritet, mada još uvek ni sa kim nisam blizu konkretnog dogovora. U prethodnom periodu, više sam bio fokusiran na to da rešim stvoj status u Vojvodini i dobijem čiste papire za nastavak karijere u nekom drugom klubu, a sad, videćemo… U svakom slučaju, verujem da ću do kraja prelaznog roka pronaći novu sredinu“, dodao je Trujić.

Fudbalski klub Vojvodina zahvalio se Trujiću na svemu što je pružio u crveno-belom dresu i poželeo mu sreću u nastavku karijere.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Nikola TrujićSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara