""
""

Trujić se žalio Uefi i tražio pokretanje postupka protiv Vojvodine i Ružomberoka

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.07.17. | 11:24

Svetska unija fudbalera FIFpro takođe traži otvaranje postupka protiv ova dva kluba

Nikola Trujić žalio se Uefi zbog navodnih napada koje je doživeo u svlačionici posle meča Ružomberok - Vojvodina u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. 
"UEFA može da potvrdi da je dobila žalbu od Nikole Trujića popunjenu protiv Vojvodine i Ružomberoka", kaže dopis koji je dobio Rojters od Uefe.

Izabrane vesti

Trujić je već ranije istakao da ga je grupa navijača Voše fizički napala, napustio je klub zbog toga, a sada je, Rojters piše, a prenose najveći evropski mediji, žalba pristigla u Uefu i traži se pokretanje sudskog procesa protiv Vojvodine i Ružomberoka.

Uostalom, igrač je to i najavio da će uraditi.
"Odeljak Uefe za ovakve situacije će odrediti inspektora koji će proceniti da li postoje osnove da se pokrene postupak protiv ova dva kluba", kaže se u saopštenju.

Protiv Voše zbog napada navijača, a Ružomberoka kao organizatora susreta.

Takođe, Svetska unija fudbalera "FIFpro" takođe je zatražila pokretanje postupka protiv Vojvodine i Ružomberoka i tako je stala iza Nikole Trujića.

Kao što rekosmo, ova vest je osvanula i na BBC-ju, tako da se ponovo pokazalo da naš fudbal privlači pažnju velikih medija najčešće u negativnom svetlu i kada su ovakve negativne teme u pitanju.

Nažalost.


tagovi

EvropaNikola TrujićSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara