"Tubić u duelu sa Lazetićem na meču Partizan - Čukarički 2007."
"Tubić u duelu sa Lazetićem na meču Partizan - Čukarički 2007."

Tubić potvrdio poziv Partizana: Voleo bih da se vratim, svi znaju da sam Grobar

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.06.14. | 16:02

„Ali, postoje i drugi klubovi koji se interesuju“, kaže iskusni štoper koji je slobodan u izboru nove sredine

Tubić u duelu sa Lazetićem na meču Partizan - Čukarički 2007.Hoće Partizan, hoće i Nemanja Tubić! Na prvi pogled, čini se da bi crno-beli mogli da dobiju veliko pojačanje u odbrani, pošto je i iskusni štoper voljan da se vrati u Humsku 1, gde je prošao sve mlađe kategorije, ali nikad nije dobio priliku u prvom timu.

Doskorašnji defanzivac Krasnodara, kome je završetkom sezone istekao ugovor sa ruskim klubom, potvrđuje u izjavi za MOZZART Sport verodostojnost informacije da se nalazi na listi potencijalnih novajlija srpskog viceprvaka.
Tačno je, ljudi iz Partizana su kontaktirali moje menadžere i mene, u želji da se informišu oko mojih planova i predočili mi želju da me angažuju. Voleo bih, naravno, da se dogovorimo i da dođem u Partizan, to je klub za koji navijam. Svi to znaju, nema potrebe da bilo kome objašnjavam ili dokazujem koliki sam Grobar, međutim, isto tako valja napomenuti da postoje i drugi klubovi koji se interesuju, znaju i oni da sam slobodan igrač“, rekao je Tubić, koji je u aprilu proslavio 30. rođendan.

Izabrane vesti

Ukoliko zaduži crno-beli dres, Nemanja Tubić bi u ekipi Marka Nikolića predstavljao osveženje u štoperskoj liniji, koja će pretrpeti promene eventualnim rastankom sa Branislavom Trajkovićem i izvesnim odlaskom Milana Obradovića u OFK Beograd.
Nisam sebi postavio rok do kad bi trebalo da pronađem novi klub. Prirodno je da želim da se to desi što pre, kako bih se od početka priprema stavio na raspolaganje treneru, ali hajde da sačekamo još malo, jer u fudbalu se nikad ne zna šta će biti sutra. Ponavljam, ja sam za dogovor“,ostavio je Tubić prostor za povratak u srpski fudbal, gde je 12 godina bio član mlađih kategorija Partizana, zatim prvotimac i kapiten Čukaričkog, a zatim započeo inostranu karijeru obeleženu pozajmicom Gentu i igrama za Karpati (Ukrajina) i Krasnodar (Rusija).

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNemanja Tubić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara