""
""

Tuga u Kaliju: Paragvaj izbacio Kolumbiju sa Svetskog prvenstva (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.09.16. | 10:12

Dramatičan meč, u kojem nije bilo golova ni nakon produžetaka, odlučen u penal seriji

Tuga u Kaliju, Kolumbija je eliminisana u osmini finala Svetskog prvenstva u futsalu. Bolja od domaćina, mada se bolje može reći - srećnija, bila je selekcija Paragvaja, koja je nakon dramatične penal serije obezbedila plasman četvrtfinale - 2:3 (0:0, 0:0).

Izabrane vesti

Bio je to previše tvrd okršaj u Koliseu el Pueblo, sa izuzetno malim brojem prilika, ponekom prečkom i stativom, ali i sa nekoliko izvanrednih odbrana dvojice sjajnih golmana, Karlosa Njajeza kod domaćina, odnosno Gabrijela Himeneza kod gostiju.

Koumbija je počela da posustaje u finišu utakmice, pa je Paragvaj bio znatno dominantniji u produžecima, ali ponovo nije bilo golova, pa se otišlo na rulet. Tamo su više živaca imali gosti, koji su samo jednom pogodili okvir gola, dok je sa druge strane Gabrijel Himenez ukrotio dva udarca domaćih igrača.

Paragvajci će u u čevrtfinale sasvim izvesno ići na Brazil, kojeg očekuje meč sa Iranom u osmini finala. Pored njih protekle noći plasman među osam najboljih na svetu obezbedila je i Rusija, koja je savladala Vijtnam sa 7:0 i lagano prošla u narednu fazu.

(FOTO: Action images)


tagovi

SP u futsalureprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara