""
""

U Čelsiju višak, u Milanu velika pojačanja: Mikel i Ešli Kol na meti Rosonera!

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.04.14. | 12:08

Slavni klub sa San Sira nastavlja politiku dovođenja istrošenih veterana za male pare, a posle Esijena žele još dvojicu Plavaca koji su nepoželjni kod Murinja

I pored jedne od najlošijih sezona u istoriji kluba, izgleda da se u politici Milana ništa neće promeniti da će Rosoneri nastaviti sa politikom štednje i dovođenjem “polovnjaka” za male pare.

Izabrane vesti

Milanski sportski list Gazeta delo Sport otkriva da će Rosoneri u letnjem prelaznom roku pokušati da dovedu tandem iz Čelsija - Ešlija Kola i Džona Obija Mikela. Ova dvojica fudbalera ove sezone nemaju veliku minutažu u Čelsiju, pošto su njihova mesta zauzeli Cezar Aspilikueta i Nemanja Matić.

Kolu ugovor ističe na kraju sezone i u Milan bi mogao da dođe kao slobodan fudbaler na leto. Kako navodi italijanski list, dolazak Mikela je nešto komplikovaniji, odnosno zavisi od toga da li će Rosoneri na leto otkupiti ugovore Adila Ramija od Valensije odnosno Adela Tarabta iz Kvins Park Rendžersa. Obojica trenutno igraju na pozajmici u Milanu.

Ukoliko ne otkupi ugovor ove dvojice, Gazeta navodi da će Milan imati oko 14.000.000 evra na raspolaganju da pokuša da dovede Mikela. Rosoneri su u prošlom prelaznom roku iz Čelsija već doveli Majkla Esijena.         

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AMilanPremijer ligaItalijaEvropaEšli KolEngleskaDžon Obi MikelČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara