""
""

U Čuki optimisti pred put u Kruševac: Sredili smo se

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.09.16. | 21:18

"U Kruševcu nas očekuje dobra ekipa Napretka, koja je osvojila dosta bodova na startu prvenstva. Iskoristili smo dve nedelje pauze da popravimo to što je trebalo, pa se nadam povoljnom ishodu"

Čukarički gostuje Napretku u 8. kolu Superlige Srbije posle dvonedeljne reprezentativne pauze, koju je ekipa sa Banovog brda iskoristila da popravi nedostatke u igri i dobro se spremi za meč.
"Bitno je za nas da smo sa poslednjeg gostovanja uspeli da se vratimo kući neporaženi i nadam se povoljnom rezultatu. Sutra smo u Kruševcu, to je fudbalski grad i mi smo fudbalski prijatelji, ali suparnici na terenu", rekao je šef stručnog štaba Čukaričkog Milan Lešnjak na konferenciji za novinare u klubu.

Izabrane vesti

On je naveo da Napredak trenutno igra dosta dobro u sistemu atipičnom za naše prvenstvo, jer su pored Voždovca jedina ekipa koja igra sa tri igrača u zadnjoj liniji.
"Imaju nekoliko kvalitetnih igrača, a mi smo imali ove dve nedelje malo da konsolidujemo redove i da popravimo igru u određnim fazama gde nismo bili onakvi kakvi smo trebali da budemo. Sigurno da će biti kvalitetna utakmica".

Napadač Aleksandar Jevtić je izrazio nadu da će Čukarički ponoviti igru iz prethodnog kola protiv Javora, ali sa boljom realizacijom...
"U Kruševcu nas očekuje dobra ekipa Napretka, koja je osvojila dosta bodova na startu prvenstva. Iskoristili smo dve nedelje pauze da popravimo to što je trebalo, pa se nadam povoljnom ishodu. Većina igrača je dobila šansu na probnim utakmicama".

Čukarički je trenutno 15. na tabeli sa pet bodova, a Napredak osmi sa devet. Meč počinje u 19.00.

(foto: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaMilan LešnjakČukaričkiAleksandar Jevtić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara