""
""

U Hihonu se divili šampionu: Barsa petardom po Sportingovoj odbrani! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.09.16. | 18:07

Enrike ponovo nije računao na Mesija, a dozvolio je sebi i taj luksuz da odmori Rakitića, Inijestu, Maskerana i Đordija Albu, međutim, ni to nije pomoglo domaćem timu da izbegne katastrofu - 0:5

Kada vam u goste dolazi Barselona znate šta možete da očekujete i šta može da vam se desi. Toga su verovatno bili svesni i navijači Sportinga iz Hihona, koji su mogli da se dive potezima velikih majstora u ekipi Luisa Enrikea. A oni nisu bili nimalo milostivi prema njihovom voljenom timu, pet laganih golova i proboj ka samom vrhu tabele - 0:5 (0:2).

Izabrane vesti

Nije se Abelardov tim odlučio na branjenje svog gola, što mu se kasnije i osvetilo, ali je pitanje da li bi bolje prošao da i da se odlučio na zatvoreniju varijantu. Barsa je od početka meča vrebala plen, a on je konačno bio ulovljen u 29. minutu, kada je Suarez zatresao mrežu Kueljara, a isto to tri minuta kasnije učinio je i Rafinja, posle asistencije sve boljeg Serđija Roberta.

Enrike ponovo nije računao na Mesija, a dozvolio je sebi i taj luksuz da odmori Rakitića, Inijestu, Maskerana i Đordija Albu, međutim, ni to nije pomoglo domaćem timu da izbegne katastrofu.

Barselona je bila strpljiva do same završnice meča, kada je iz praktično tri prave akcije postigla isto toliko golova i do vrha napunila protivničku mrežu. Dva puta Nejmar i jednom Arda Turan, za dobro raspoloženje pred odlazak Borusiji iz Menhengladbaha u drugom kolu Lige šampiona.

PRIMERA – 6. KOLO:

Petak:
Betis – Malaga 1:0 (1:0)
/Hoakin 25/

Subota:
Eibar – Real Sosijedad 2:0 (0:0)
/Iljaramendi 57, Bebe 66/

Sporting Hihon – Barselona 0:5 (0:2)
/Suarez 29, Rafinja 32, Nejmar 81, 88, Turan 85/

18.30 Atletik Bilbao – Sevilja
20.45 Las Palmas – Real Madrid

Nedelja:
12.00 Leganes – Valensija
16.15 Atletiko Madrid – Deportivo La Korunja
18.30 Viljareal – Osasuna
20.45 Espanjol – Selta Vigo

Ponedeljak:
20.45 Alaves - Granada

(FOTO: Action Images)


tagovi

Sporting HihonŠpanijaSerđi RobertoPrimeraNejmarLuis SuarezEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara