""
""

U Humskoj već vide proleće: Kao 2015, samo sad da prođemo

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.08.17. | 15:05

„Ujednačena grupa“, kaže trener Đukić, Radin i Janković želeli atraktivnijeg rivala iz prvog šešira, Ostojić poziva na koncentraciju

Osmesi ne silaze sa lica Partizanovih fudbalera još od četvrtka veče. Ubedljiva pobeda nad Videotonom bila je samo uvod u žreb grupne faze Lige Evrope koji je crno-belima dodelio rivale s kojima, opšta je ocena, može ne samo da igra, nego i bodove da skuplja.

Na to, između ostalog, upućuje i stav trenera Miroslava Đukića, oblikovan u samo jednoj rečenici.
Mislim da je grupa ujednačena i da svaka ekipa ima šanse da prođe dalje“, rekao je šef struke Parnog valjka.

Izabrane vesti

Prvak Srbije je za rivale dobio kijevski Dinamo, Jang Bojs iz Berna i Skenderbeg iz Korče.
„Tu ima sad dve verzije. Prva je sigurno da smo u neku ruku želeli da odmerimo snage sa ekipama kao što je Arsenal, međutim, mislim da je žreb povoljan i da smo u grupi sa ekipama sa kojima možemo da se nadmećemo. Mislim da imamo realne šanse da prođemo u sledeću fazu takmičenja“, zadovoljan je Milan Radin, koji je „pokidalo“ u revanšu na Pančo areni i izrastao u jednog od heroja velikog trijumfa.

Njegov saigrač Marko Janković se nadao da će bar jedan rival, makar onaj iz prvog šešira, da bude atraktivniji po zvučnosti.
Priželjkivao sam jednu top ekipu da se oprobamo i vidimo gde smo u odnosu na nju, ali u svakom slučaju dobili smo tri otprilike jednaka tima, za veliko poštovanje. Na nama je da se spremamo što bolje. Analiziraćemo ih i sigurno da ćemo sa svima da se nadigravamo i tražimo pobedu. Samim ulaskom u Ligu Evrope i mi igrači smo znatno rasterećeniji i nadam se da možemo da pokažemo potencijal i ponovimo nešto slično kao pretprošle sezone, kada su minuti nedostajali za prolazak“, rekao je kreativni vezista crno-belih.

Da Đukićeva ekipa - koja će biti jača bar za dva nova igrača, kako kaže Miloš Vazura - ima šanse da prođe u nokaut fazu smatra i Bojan Ostojić.
Mislim da je žreb dobar i da možemo da se nosimo sa sve tri ekipe ukoliko budemo od prvog minuta igrali koncentrisano i onako kako je Partizan pokazao da zna u Mađarskoj. Ako budemo imali takav pristup od prvog minuta i uđemo sa pravim stavom nemamo čega da se plašimo“, rekao je Ostojić.

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

Bojan OstojićLiga EvropeMarko JevtovićMilan RadinMiroslav ĐukićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara