""
""

U jednom danu na Marakani potpisano 16 ugovora

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.03.16. | 16:07

Zvezdin plan za budućnost se sprovodi u delo

Titula je praktično osigurana, postoje i naznake da će formiran kostur tima za narednu sezonu, a danas je Crvena zvezda povukla potez od kojeg bi trebalo da ima višestruku korist u budućnosti.

Crveno-beli su promovisali čak 16 novih igrača iz Omladinske škole: sedmoricu sa prefiksom profesionalaca i preostalu devetoricu koja su potpisala stipendijske ugovore.

Izabrane vesti

U najskorijem periodu, klub sa Marakane računa na ofanzivnog vezistu Luku Adžića, krilnog napadača Petra Milića, golmana Aleksandra Stankovića (svi 1998. godište), zatim ofanzivne veziste Luku Ilića i Stefana Mihajlovića, zadnjeg veznog Stefana Kovača i napadača Dejana Joveljića (1999).
Želimo da se naš klub oslanja na sopstvene snage, decu koja su ponikla u Omladinskoj školi Crvene zvezde. To upravo sprovodimo, nadamo se da će ovi momci vremenom postati velike zvezde. Da ne verujemo u njih, ne bismo ovo ni radili. Direktor Dragan Mladenović je zbog bolesti opravdano odsutan, a mislim da bi pre svih on trebalo ovde da sedi danas, jer su to njegova deca. Osim ovih dečaka, ozbiljno računamo i na naše fudbalere koji trenutno igraju na pozajmici u Bežaniji“, jasan je Blažo Raosavljević, sportski direktor Crvene zvezde.

Zvezdin tim od Zvezdine dece - MOGUĆE JE!

Da brine i o ostalim kandidatima za eventualnu prekomandu u prvi tim, Zvezda je pokazala tako što je potpisala stipendijske ugovore sa: Andrijom Crnadakom (zadnji vezni, 1998. godište), Sašom Perićem (vezista, 1999), Nemanjom Tomaševićem (krilni napadač, 1999), Radivojom Bosićem (ofanzivni vezni, 2000), Željkom Gavrićem (ofanzivni vezni, 2000), Markom Jankovićem (štoper, 2000), Milošem Gordićem (golman, 2000), Milanom Šikanjićem (napadač, 2000) i Nikolom Veselinovićem (napadač 2000).

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: FK Crvena zvezda)


tagovi

SuperligaStefan MihajlovićStefan KovačSrbijaPetar MilićLuka IlićLuka AdžićDejan JoveljićFK Crvena zvezdaAleksandar Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara