"Julijan Brant"
"Julijan Brant"

U Leverkuzenu trljaju ruke: Real VS nemački giganti, na talonu je Brantov ugovor

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.02.17. | 11:09

Otkupna klauzula 20.000.000 evra

Julijan BrantDirektori Bajera zavrnuće rukave i prionuti na posao. Jer ovakva prilika za profit ne javlja se često. Kao što se ne rađaju svaki dan igrači koji zalude najveće klubove iz Nemačke i Španije. Julijan Brant odavno je impresionirao zemljake, a prema pisanju Marke i giganta iz Madrida. Ugledni prestonički list piše da je Real zaokružio Brantovo ime i da će na večerašnjem susretu Atletika i Bajera u Ligi šampiona biti i predstavnici Kraljevskog kluba.

Sa jasnim zadatkom - detaljan izveštaj o Brantu.

Izabrane vesti

Znaju to svi poznavaoci fudbala, reč je o 20-godišnjem, levonogom krilu, već redovnom reprezentativcu Nemačke. Odavno ga Real ima u tefteru, ali izvedba u duelu sa Atletikom Dijega Simeonea daće pravi odgovor na pitanje da li je Brant satkan od šampionskog materijala.

Podsetimo, nemački mediji još ranije su pisali da se za Branta interesuju i Bajern i Borusija, te da je klub iz Dortmunda rad da isplati obeštećenje zapisano u otkupnoj klauzuli od 20.000.000 evra. U Leverkuzenu odgovaraju uveravanjima da nemaju nameru da prodaju mladog fudbalera pre leta 2018. godine. Mnogi smatraju da time žele da kupe vreme ne bi li pokušali da Branta ubede da potpiše novi ugovor, iako je i ljudima u Leverkuzenu jasno da će ga teško zadržati. Ali da se bar proba izvući što više novca.

Bajern je već dva puta odbijen. Brantu se navodno baš ne ide u Minhen. Ali Bavarci ne odustaju tako lako. Pitajte samo Niklasa Zilea i Sebastijana Rudija koji iz Hofenhajma stižu na leto.

Naravno, preduslov za dolazak Branta na “Santjago Bernabeu“ jeste i taj da Zinedin Zidan ostane bez Iska ili Hamesa Rodrigeza. Čini se da se ovaj prvi već rešio.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraNemackaLiga šampionaJulijan BrantEvropaBajer Leverkuzen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara