""
""

U Madervelu se nije biralo oružje: Sevale pesnice na kraju meča, huligan s kišobranom opalio po licu kapitena Rendžersa! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.05.15. | 20:54

Li Mekaloh na udaru navijača na Fir partku, Bilel Mohsni pesnicom udario Lija Irvina

Madervel je u finalu plej-ofa za učešće u škotskom Premijeršipu zadao težak udarac slavnom Glazgov Rendžersu, koji je u dva meča poražen ukupnim rezultatom 6:1, pa ljubitelji fudbala barem do sredine 2016. godine neće biti u mogućnosti da gledaju čuveni Old Firm.

Izabrane vesti

U revanš utakmici između ova dva tima na Fir parku u Madervelu sve je prštalo od žestokih duela, kako na terenu, tako i van njega. Rendžers je primio tri gola, doživeo joj jedan težak udarac, a njegovi igrači morali su da istrpe i dosta udaraca od prilično grubih igrača Madervela, mada im na kraju uopšte nisu ostali dužni.

Varnice su počele da sevaju na početku meča, kada se kapiten policajaca Li Mekaloh našao na udaru jednog domaćeg navijača. On je želeo da pokupi loptu i izvede aut za svoj tim, a dobio je kišobran po licu. Navijač domaćih je navodno hteo da podigne loptu sa zemlje, ali mu se kišobran opiknuo i završio na licu Mekaloha. Nervoznom navijaču domaćih to nije bilo dovoljno već je gostujućeg fudbalera dodatno udario i po zadnjici.

Ipak dok je sve to što se dešavalo bilo prilično komično, ono što se dogodilo po samom završetku meča bilo je znatno žešće, a tada je u prvom planu bio defanzivac gostiju Bilel Mohsni. Nervozni Tunižanin se po sudijskom zvižduku našao u klinču sa napadačem Madervela Lijem Irvinom, kojeg je prvo šutnuo, a potpom i pesnicom udario u glavu, nakon čega je usledila žestoka reakcija igrača Madrvela, pa se Mohsni nije dobro proveo.

Sada će uslediti žestoke reakcije disciplinskih organa u škotkom fudbalu, koje sigurno neće biti milostive prema akterima ovih nemilih događaja.

(FOTO: Action images, screen shot)


tagovi

Škotskameđunarodni fudbalMadervelGlazgov RendžersEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara