"Slavlje posle gola Mesija"
"Slavlje posle gola Mesija"

U međuvremenu na Kopakabani: Druženje Iranca i Izraelca, Brazilci uvek protiv komšija (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.06.14. | 20:35

I potpuno ludilo posle gola Mesija

Slavlje posle gola MesijaNiti svi imaju novac da sebi priušte do zadovoljstvo, niti je stadion u Belo Horizonteu mogao da primi sve zainteresovane da pogledaju okršaj Argentine i Irana u Grupi F Svetskog prvenstva. Oni koji su se u tom trenutku okupili u Rio de Žaneiru hrabar otpor azijskog predstavnika i spektakularni gol Lionela Mesija gledali su, logično, na Kopakabani.

I bilo ih je dovoljno za ludu popopodnevnu žurku. Više od 15.000 duša sa oko 10 odsto onih u plavo-belim dresovima i tek poneki Iranac.

Izabrane vesti

Onaj kojeg smo zatekli u društvu Izraelca privukao nam je najviše pažnje. Fudbal zaista ne poznaje granice. Mada, sasvim iskreni da budemo, prelepe Argentinke jednostavno mame poglede, a ovaj put su kao retko kada imale i dostojnu konkurenciji u makar jednoj Iranki.Zaboravimo na mržnju - Iranac i Izraelac zajednoLepe ArgentinkeNešto starije lepe ArgentinkeMnogo lepa Iranka

Ogromna većina lokalnih navijača je, očekivano, navijača protiv mrskih fudbalskih rivala iz Argentine. Iz petnih žila bodrili su Irance. Kako se bližio kraj meča bivali su sve glasniji, dok su Gaučosi sasvim zanemeli.

A onda taj Lionel Mesi… Za antiklimaks jednih i katarzu drugih. Neverovatan prizor. Ponovo se zaorila pesma Argentinaca, začule su se i trube, pivo je prskalo na sve strane, hrpa prozivka na račun Brazilaca…

I naravno povici: "Mesi, Mesi".

A evo i kako je to izgledalo na trgu u Buenos Ajresu. Naravno, takođe preplavljenim navijačima Argentine.

(FOTO: mozzartsport.com, Action Images)


tagovi

reprezentativni fudbalMundijalskiDnevnikBrazil2014FBrazil2014BrazilArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara