""
""

U Niš stigla ponuda koja se ne odbija!

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.12.15. | 11:38

Milan Rastavac prvi kandidat da postane šef struke Nefčija

Kakav kraj godine za Milana Rastavca. Šef stručnog štaba Radničkog iz Niša u utorak je vodio selekciju Srbije do 23 godine na kontrolnom meču protiv Katara (3:0), a istog dana na Čair je stigla ponuda Nefčija da već ove zime mladi stručnjak preuzme dirigentsku palicu u timu iz Bakua.

Azerbejdžanski klub je, posredstvom menadžera, stupio u kontakt sa Rastavcem i pošto mu je predočio želju da ga vidi na klupi dostavio na adresu Radničkog konkretnu ponudu. Sportski žurnal ne piše koliko je novca stavljeno pred čoveka koji je preporodio igru Nišlija, ali se navodi da je ponuda iz kategorije onih koje se dobijaju jednom u životu. Prosto, nemoguće ju je odbiti.

Izabrane vesti

Čelnici Nefčija su oduševljeni načinom na koji je Milan Rastavac vodio Radnički u 2015. godini. Posebno na susretima sa Crvenom zvezdom, Partizanom, Vojvodinom, uspeo je ove jeseni da dovede tim do šestog mesta na tabeli Superlige, dobije poverenje rukovodilaca Fudbalskog saveza Srbije i zbog svega toga mu se smeši inostrani angažman.

Rastavac se, piše dalje Žurnal, nije izjasnio da li ponudu prihvata. Zatražio je vreme za razmišljanje, jer je do juče bio posvećen obavezama sa selekcijom do 23 godine u španskom Herezu. Mada, ako su finansijski uslovi tako dobri kao što se piše logično je očekivati da se 42-godišnji Vrščanin otisne preko granice, a Radnički krene u potragu za novim trenerom.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaRadnički NišNefčiMilan Rastavac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara