""
""

U grotlu Pionira temperatura dostiže tačku ključanja, CSKA čeka pakao! (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.12.13. | 20:25

Posle kratke epizode u Areni, sada je na red ponovo došao hram košarke u Srbiji, na radost svih Grobara i igrača Partizana. Ono što je najinteresantnije, navijača CSKA je ima u Pioniru, oko 200 njih, a oni su zajedno sa Grobarima pevali pesme posvećene i jednom i drugom klubu, što samo pokazuje koliko je čvrsto ovo, višegodišnje, prijateljstvo

Baš kao što se i očekivalo, dvorana Pionir će večeras biti centar sveta! Bar kada su u pitanju navijači Partizana, koji su u ogromnom broju stigli u srpski hram košarke. Dvorana je bila krcato puna gotovo sat vremena pre početka meča, a ljudi su i dalje tražili svoj put do tribina.

Ono što možemo reći u ovom momentu jeste da će izuzetno veliki broj Grobara morati da utehu potraže u obližnjim kafićima i ispred malih ekrana TV prijemnika, pošto mesta bukvalno više nema. Bukvalno, ni igla nema gde da padne!

Izabrane vesti

Naravno, pri ulasku na parket crno-beli su pružili specijalan doček Milošu Teodosiću, kojeg su ispratili zvižducima i pogrdnim uzvicima, dok je Nenad Krstić, kako to i dolikuje za kapitena, pozdravljen ogromnim aplauzom.

Posle "izleta" u Kombank Areni protiv Budiveljnika košarkaši Partizana su se vratili na mesto gde su mnogi lovci postali lovina, gde su najveći klubovi padali i gde će večeras, pasti i moskovski CSKA! To je najveća želja Grobara u ovom trenutku, a nadaju se da će Sveti Nikola i ova hladna decembarska noć pružiti razlog za ogromno slavlje!

Uoči samog početka utakmice ceo Pionir zapevao je u čast preminulog miljenika Harisa Brkića...

(FOTO: Nikola Stojković)


tagovi

EvroligaFK PartizanPionirSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara