"Vejn Runi"
"Vejn Runi"

U PARIZU TVRDE: Posao sa Runijem je završena priča

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.04.13. | 10:36

Bivši sportski savetnik Pari Sen Žermena Mišel Mulin tvrdi da su Sveci već kapasirali napadača Junajteda, a da je sledeća meta Nani

 

Vejn RuniVlasnik Pari Sen Žermena, Naser al Kelaifi očigledno želi da od svoje “skupe igračke“ što pre napravi giganta koji će harati Evropom u godinama koje dolaze, pa je već sada spremio čekovnu knjižicu i traži nove “žrtve“ koje će namamiti da krenu put Pariza, odnosno Parka prinčeva.

Izabrane vesti

Kako prenose francuski i engleski mediji, Sveci su već kaparisali Vejna Runija, a sada su bacili oko na Nanija, koji je jako nezadovoljan statusom u Mančester Junajtedu. Prema pojedinim informacijama, predsednik PSŽ bi za pomenuti dvojac izdvojio oko 47 miliona evra, od toga bi 30 miliona išlo za Engleza, a 17 za Portugalca, što bi verovatno trebalo da potkrepi zahteve lukavog Ser Aleksa Fergusona.

Ovu vest potvrdio je i bivši sportski savetnik PSŽ, Mišel Mulin, koji je u intervjuu za francuske medije istakao da je “posao sa Runijem završena priča“.
“Zapamtite šta sam vam rekao – Vejn Runi će od leta igrati u PSŽ. Ovu vest vam prenosim iz veoma pouzdanih izvora“, rekao je nedavno Mulin.

Podsetimo, prošlog meseca je i prva zvezda Parižana, Zlatan Ibrahimović, uputio javni poziv Runiju da dođe u PSŽ i postane deo “najvećeg i najboljeg fudbalskog projekta svih vremena“.

Iako sam Runi tvrdi kako nije bilo kontakta između francuskog kluba i njega, Ostrvom sve više bruje priče da reprezentativac Engleske provodi poslednje dane u Mančesteru, kao i da polako pakuje kofere i sprema se za put u prestonicu Francuske.  

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaFrancuskaLiga 1NaniNaser Al-KelaifiPari Sen Žermenser Aleks Fergusonvejn runi protiv vest hemaZlatan Ibrahimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara