"Partizan ne odstupa"
"Partizan ne odstupa"

U Partizanu kategorični: Kad god smo radili u interesu srpske košarke nadrljali smo

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.04.16. | 13:40

“Niko nije davao ni pet para za nas, nikome nismo dužni“, jasan je sportski direktor Dragan Todorić

Partizan ne odstupaSudbina srpske košarke u rukama Partizana? Naslovi koji su danas preplavili Srbiju. Fiba je ozbiljno zapretila, navodno bi njen stav mogla da omekša odluka crno-belih da odustane od Evrokupa i prikloni se novoformiranoj Ligi šampionata pod patronatom svetske košarkaške organizacije. Međutim, crno-beli nisu spremni na takav ustupak. Nisu jer je Partizan, kako kaže sportski direktor Dragan Todorić, "nadrljao" svaki put kada je radio u interesu srpske košarke.
"Stoga ćemo sada da sledimo svoj interes", kategorički će Todorić.

Pitanja nismo ni morali da mu postavljamo,
"Klub je doneo odluku koju je doneo, da igra Evrokup, i ne vidim bilo kakvu mogućnost da se to promeni. Juče je predsednik Nikola Peković stigao u Beograd, sešćemo sledeće nedelje i razgovarati o tome. Piše se sada da je sudbina srpske košarke u rukama Partizana, a kad god su se takve stvari dešavale trpeo je samo Partizan. Sada ćemo gledati samo svoje interese. Niko nije davao ni pet para za Partizan u prethodnom periodu i zato nismo nikome dužni ni za šta", jasan je Todorić u izjavi za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Slovenija izbačena sa Evropskog prvenstva! Sudbina Srbije zavisi od Partizana

Podsetimo, Fiba Evropa je suspendovala 14 košarkaških saveza sa Evropskog prvenstva 2017. godine jer su njihovi klubovi izabrali da od sledeće sezone učestvuju u Evroligi i Evrokupu, a ne u takmičenjima pod okriljem FIBA Evropa.  Osim Srbije, pisma su poslata u Sloveniju, Hrvatsku, Crnu Goru, Makedoniju, Rusiju, Španiju, Bosnu i Hercegovinu, Litvaniju, Grčku, Izrael, Poljsku i Tursku. 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Rio 2016FK PartizanJadranska ligaFIBA EvropaEvroligaEurobasket 2017Dragan Todorić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara