""
""

U Partizanu uvereni: Licencu za Evropu dobijamo u maju

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.04.16. | 12:34

Generalni direktor Miloš Vazura govorio je o navodima da se Žarko Zečević priklonio opozicionoj struji

Informacija da Fudbalski Savez Srbije nije još izdao Partizanu licencu za takmičenje u evropskim kupovima naredne sezone nimalo nije uznemirila duhove u Humskoj. Štaviše, u taboru aktuelnog prvaka Srbije sigurni su da će dobiti dokument koji im garantuje izlazak na međunarodnu scenu.
„Ne postoji strah da će Partizan ostati bez licence za Evropu. Naredna kontrola je u maju i tada ćemo dobiti neophodnu dokumentaciju za takmičenje. U toku je prikupljanje papira i u narednim danima će taj posao biti završen. Zastoj je nastao zbog određenih dugovanja prema bivšim igračima. Svi su, manje-više, pristali na reprogram dugova. Ostala su samo trojica-četvorica kojima ćemo u krajnjem slučaju platiti novac i dobiti licencu“, poručio je Miloš Vazura, generalni direktor Partizana.

Izabrane vesti

Dogovor u Partizanu: Bjeković predsednik!

Smirenim glasom mladi funkcioner crno-belih prokomentarisao je i medijske navode da se Žarko Zečević priklonio opozicionoj struji koja na vanrednoj Skupštini, zakazanoj za 24. maj, propagira dolazak Nenada Bjekovića za predsednika.
„Ja ne bih ništa o tome da komentarišem, pozovite Zečevića pa vidite da li je to tačno“, dodao je Vazura.  

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Žarko ZečevićSuperligaSrbijaFK PartizanNenad BjekovićMiloš Vazuraevrolicenca

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara