"El Šaravi sa saigračima"
"El Šaravi sa saigračima"

U Rimu je pronašao toplinu i ljubav: Vučica i zvanično kupila reprezentativca Italije!

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.06.16. | 18:16

Stefan el Šaravi parafirao do 30. juna 2020. godine, Milanu obeštećenje od 13.000.000 evra

El Šaravi sa saigračima

Transfer Stefana el Šaravija iz Milana u Romu je i zvanično potvrđen. Đalorosi su na adresu kluba sa San Sira uplatili 13.000.000 evra, koliko je i bilo ugovoreno prilikom potpisivanja pozajmice u januaru ove godine, pa je reprezentativac Italije od danas i zvanično igrač rimskog kluba.

Izabrane vesti

El Šaravi je u prethodnih šest meseci odigrao 16 mečeva i postigao osam golova, a ugovor sa Romom mu ističe 30. juna 2020. godine.
"Danas je veoma važan dan za mene, jer sam i zvanično igrač Rome. Želeo bih da se zahvalim predsedniku Paloti, sportskom direktoru Sabatiniju, treneru Spaletiju, mojim saigralima i celoj Romi. Svi oni mi pokazali ogromno poverenje od prvog dana, a posebno navijači koji su mi od prvog dana pružili ogromnu toplinu i ljubav. Nadam se da ćemo imati puno razloga ua uadovoljstvo", rekao je El Šaravi, koji će sutra zaigrati za Azure protiv Republike Irske u poslednjem kolu grupe E.

El Šaravi je u Milan stigao 2011. godine kao velika nada italijanskog fudbala, ali je nakon velikih problema sa povredama prvo prosleđen na pozajmicu u Monako, a onda u Romu, gde mu je konačno ponovo krenulo. Ostaje da se vidi da li će tako biti i sledeće godine.

(FOTO: Action images)


tagovi

Stefan El ŠaraviSerija ARomaItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara