"Novine su krive"
"Novine su krive"

U Stouku pronašli uzrok nasilja na tribinama: Krive su novine?!

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.03.13. | 19:38

Na stadionu Britanija više neće biti dozvoljeno prelistavanje dnevne štampe, jer bi ista mogla da bude iskorišćena i za pravljenje požara

Novine su krive

Kuda ide ovaj svet? Fudbal pogotovo? Navijačka struktura već je drastično promenjena skupocenim ulaznicama za mečeve onih najboljih, cigare i pivo su odavno prognani, a sada su na red došle i novine?! Naime, redari na Stoukovom stadionu Britanija zabranili su jednom navijaču Vest Hema da uđe na meč pre nego što je ostavio omiljeni dnevni list ispred.

Izabrane vesti

Na stadionu Britanija očigledno smatraju da je unošenje novina “izazivanje sudbine”.
Kris Barmbi je sa sobom imao primerak Vorčester Njuza, kada mu je 2. marta na Stouk Sitijevom stadionu Britanija redar prišao i saopštio da je nova politika kluba da zabrani unošenje novina na tribine, jer bi one mogle da budu iskorišćene kao baklje”, piše Gardijan i dodaje da je pomenuti Kris Barmbi ostavljen u čudu obzirom da je sam vatrogasac.

Postavlja se i pitanje šta će biti sa klupskim programima, obzirom da bi po logici uprave Stouka i oni mogli da naprave haos? A da, na njima klubovi zarađuju, pa je sve u redu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropanovine MarkaPremijer ligaStouk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara