""
""

U Torinu planiraju budućnost bez Morate, a prvi pik je - Miču Bačuaji!

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.03.16. | 19:35

Belgijski napadač velika želja trenera Masimilijana Alegrija

Poslednjih nedelja sve su jače i glasnije priče oko mogućeg povratka Alvara Morate u svoj dom, madridski Real. Kako španski reprezentativac konstantno podiže formu i predstavlja jedan od ključnih šrafova Juventusa trenutno, gotovo je izvesno da će Kraljevski klub izdvojiti veliki novac kako bi svoje dete vratio kući. 

Izabrane vesti

Kontroverzni sajt „Football Leaks“ nedavno je javnosti predstavio sve detalje dogovora koji postoji između Reala i Juventusa upravo u slučaju potencijalne kupovine Alvara Morate, a kako glasine ne jenjavaju, u Torinu je pokrenuta strategija kojom bi se nadomestio izostanak strelca osam pogodaka ove sezone u svim takmičenjima. 

Prema informacija koje stižu upravo grada podno Alpa, prvi pik već ovog trenutka je najbolji igrač Marselja i drugi strelac Lige 1 - Miču Bačuaji.

Belgijski napadač igra najbolju sezonu dosadašnje karijere, a trenutno se nalazi odmah iza neprikosnovenog Zlatana Ibrahimovića sa 13 ligaških pogodaka. Bačuaji je i tokom zime bio meta brojnih klubova iz Premijer lige, ali se nalazio i na radaru Valensije i Atletiko Madrida. No, Olimpik je uspešno izbegao sve ponude koje su pristigle i u međuvremenu zadržao igrača, bar do kraja sezone. 

Kako stvari stoje, Juventus bi za akviziciju jednog od najprijatnijih iznenađenja francuskog šampionata trebalo da izdvoji bar 14.000.000 evra, a ako Bačuaji nastavi da rešeta mreže ovim ritmom cena bi trebalo dodatno da skoči. Međutim, Stara dama traži dugoročno rešenje, koje bi trebalo da unese sigurnost i mirnoću u ofanzivnu liniju. U posao bi mogao da bude uključen i Mauricio Isla, koji se trenutno nalazi na pozajmici u Marselju, a Juventusu nije potreban. 

A izgleda da bi Bačuaji bio idealno rešenje, bar prema razmišljanju trenera Masimiljana Alegrija, koji jako želi Belgijanca.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija AMarseljMiču BačuajiLiga 1JuventusItalijaFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara