"Nenad Đokić"
"Nenad Đokić"

U Vojvodini grme: Zašto nam opet sudi Đokić?

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.10.15. | 13:44

“Po opštem mišljenju stručne javnosti, na oba meča prošle sezone protiv Crvene zvezde i Partizana na kojima je on delio pravdu bili smo oštećeni”, podsećaju Novosađani

Nenad Đokić

Crvena zvezda i Vojvodina igraju sutra uveče zaostali meč Superlige od 17.30 časova na stadionu “Rajko Mitić”. 

Izabrane vesti

Iako lopta još nije krenula sa centra, utakmica je već uveliko počela, i to nakon što su iz tabora Novosađana preko svog zvaničnog sajta poslali poruku da nikako ne bi boleli da im se ponove greške sudije Nenada Đokića, koji ih je oštetio na ranijim mečevima sa beogradskim gigantima.
“Interesantno je to da će ovo biti već treći derbi meč za Vojvodinu na kojoj će glavni sudija biti Nenad Đokić. Prošle sezone, on je sudio na utakmici između Vojvodine i Crvene zvezde u Novom Sadu (završena pobedom Beograđana rezultatom 0:1) i susretu između Partizana i Vojvodine u Beogradu (meč završen pobedom domaćina od takođe 1:0). Po opštem mišljenju stručne javnosti, Vojvodina je na oba meča bila oštećena, s obzirom na to da joj na utakmici protiv Crvene zvezde nije dosuđen jedanaesterac posle prekršaja nad Srđanom Babićem, dok je jedini gol na utakmici protiv Partizana postignut posle ofsajda u kojem se našao strelac Petar Škuletić”, podsećaju Novosađani.

Trener Zlatomir Zagorčić najavljuje da će Vojvodina u Beogradu ići na pobedu.
“U okolnostima u kojima se nalazimo, sledi nam gostovanje Crvenoj zvezdi, koja će sutra biti apsolutni favorit, što zbog igre, što zbog svega ostalog. Međutim, mi jednostavno nemamo drugog izbora sem da idemo na pobedu i da odigramo jednu jaku i čvrstu utakmicu. Nezahvalno je pretiti Zvezdi, pogotovo pred utakmicu na njenom stadionu i pred njenom publikom, ali ništa nam drugo nije preostalo osim da pružimo svoj maksimum i damo sve od sebe kako bismo osvojili tri boda”, poručio je Zagorčić.

Nekadašnje Zvezdino dete Ognjen Ožegović biće glavna pretnja po Damira Kahrimana.
“Zaista se ne nalazimo u srećnim okolnostima, jer iza nas je jedna serija vrlo loših rezultata. Međutim, podsetiću da smo ove sezone sve utakmice protiv jakih rivala odigrali vrlo dobro, te stoga zaista ne vidim zašto protiv Crvene zvezde ne bismo odigrali kao protiv Partizana, ili pre toga protiv Sampdorije. Očekuje nas teška utakmica, protivnik je u velikom naletu, ali ova ekipa Vojvodina takođe ima svoj kvalitet i zašto ne bismo mogli da dobijemo Zvezdu u Beogradu? Daćemo svoj maksimum”, zaključio je Ožegović.

Pratite MOZZART i na Vajberu! 

FOTO: Star Sport 


tagovi

Zlatomir ZagorčićFK VojvodinaSuperligaOgnjen OžegovićNenad ĐokićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara