""
""

U Voši su svi na prodaju - svako ko nađe klub može da ide na razgovor

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.01.17. | 14:41

"Ali polako s tim", poručuju iz uprave novosadskog kluba

Pripreme su počeli i fudbaleri Vojvodine sa novim trenerom Draganom Ivanovićem, a na prozivku u Sportskom centru "Vujadin Boškov" došlo je 36 igrača.

Izabrane vesti

U odnosu na prvi deo sezone u novosadskom timu više nisu Nikola Ašćerić (otišao u japansku Tokušimu) i Dušan Mićić, dok pojačanja još nisu stigla.

Novi predsednik Vojvodine Dušan Mijić pozdravio je ekipu ispred rukovodstva kluba i poželeo joj uspešno proleće.
"Potrebna nam je maksimalna koncentracija, jer i sami znate kako je bilo prošle godine, kada klub nije mogao da vas isprati. Svoj deo posla ste odradili i stalno ste bili pri vrhu tabele, a mi smo došli da pokušamo da vas ispratimo u tome. To što ste uradili na terenu za svaku je pohvalu. Morate tako i da nastavite", rekao je Mijić okupljenim fudbalerima.

On je savetovao igrače da ne upadaju u razne zamke menadžera, već da razmišljaju samo o Vojvodini.
"Ne opterećujte se ni menadžerima, ni navijačima, već samo radom, treningom i onim što pred vas postavi novi šef struke. Želim vam mnogo sreće, uspeha, zdravlja i što manje povreda", poručio je prvi čovek Vojvodine.

Predsednik Nadzornog odbora Dragoslav Vuković istakao je da klub neće praviti nikakve smetnje fudbalerima ukoliko stigne ponuda.
"Preuzeli smo nezahvalnu ulogu i susreli smo se sa dosta problema. U prethodnim danima, neki od vas su tražili ispisne papire, a i razni menadžeri su se pojavljivali u klubu. Polako sa tim, svako ko nađe klub koji je u boljoj situaciji od Vojvodine, može da dođe na razgovor. Ne nasedajte na provokacije i priče menadžera koji obećavaju kule i gradove", rekao je Vuković i dodao da mu je želja da do kraja januara isplate sva zaostala dugovanja, među kojima ima igrača kojima se duguje i do sedam plata.

Trener Dragan Ivanović navodi da je cilj da njegov tim igra dopadljiv fudbal, kao u prvom delu sezone, i pokuša da osvoji Kup Srbije.
"Vojvodina je u poslednje dve godine napravila pauzu po pitanju afirmacije igrača iz sopstvenog pogona, a želja da se to promeni je jedan od razloga zbog kojih sam prihvatio da budem trener. Ove sezone smo praktično već osigurali plej-of, ali do tada ćemo dobrom igrom pokušati da ostvarimo pobedu na svih preostalih devet utakmica", zaključio je Ivanović.

(foto: MN Press)


tagovi

Dragan IvanovićFK VojvodinaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara