""
""

U Zvezdi mogu da budu besni: Trener Jagodine pri vođstvu promenio šestoricu startera! Brodarac dao tri gola za šest minuta

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.04.17. | 10:38

„Naša selekcija je dala 13 golova na poslednja dva meča, biće tu ozbiljnih igrača. Brodarcu mogu da čestitam...“, ostao je nedorečen Dragan Mladenović

Tenzija iz Superlige izazvana borbom za šampionsku titulu prenela se i na terene Omladinske lige Srbije. Crvena zvezda rešeta (dve poslednje utakmice 13 golova), ali Brodarac ljubomorno čuva prednost od tri boda i potencijalni plasman u Ligu šampiona.

Na velikom, ogromnom iskušenju, bio je tim sa Starog Sajmišta u Jagodini. Domaćin je posle prvog poluvremena vodio sa 1:0, ali onda je trener Jagodine odlučio da od 46. do 56.minuta izvrši čak šest izmena. Promenio je i golmana, a Brodarac je počeo da igra kao u transu. Za šest minuta tim Ivana Jevića je dao tri gola. I praktično osigruao pobedu koja mu je u prvom poluvremenu visila kao bižuterija na tankom koncu.

Izabrane vesti

Jogo bonito Zvezdinih omladinaca: Romanić x2, Joveljić x2! Ali Brodarac ne da prednost.

Iako je sasvim legitimna odluka trenera Jagodine da pri minimalnom vođstvu promeni više od pola tima, preokret u Jagodini je teško pao odgovornima iz Crvene zvezde. Međutim, direktor omladinske škole crveno-belih Dragan Mladenović u izjavi za MOZZART Sport je birao reči.

„Kao direktor Crvene zvezde ne pada mi napamet da se bavim Brodarcem. Radim u najvećem i najboljem klubu na ovim prostorima, tako da bi bilo glupo da bilo šta komentarišem. Ne što se tiče Brodarca, nego i drugih klubova. Meni je najvažnije da imam grupu sjajnih igrača, da im kao direktor pomažem da svakodnevno napreduju na taktičkom i tehničkom planu. Naše selekcije igraju odlično. Omladinci su na poslednja dva meča dali 13, a kadeti 11. Biće među njima odličnih igrača sa velikom tržišnom vrednošću Možda neko drugi ima kompleks Crvene zvezde, možda... Ali meni ne pada napamet da se bavim tdešavanjima u Jagodini. Mene samo Zvezda zanima“, poručio je za naš portal direktor omladinske škole Crvene zvezde Dragan Mladenović.

On je dodao da crveno-beli imaju korektne odnose sa Brodarcem.
„Mogu da im čestitam na bodu koji su osvojili protiv nas u nedavnom meču iz penala u 98.minutu...“, kao da je ostao nedorečen Mladenović.

(Foto Star Sport)


tagovi

BrodaracFK Crvena zvezdaDragan MladenovićEvropaOmladinska liga SrbijeSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara