"Ljut zbog sina: Hadži"
"Ljut zbog sina: Hadži"

Udar na sina Maradone sa Karpata: Ti si nula i tvoje prezime ništa ne znači

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.04.15. | 21:19

Georgi Hadži reagovao pismom zbog toga što je Zoltan Kovač, koordinator mlađih selekcija Rumunije, ponižavao njegovog naslednika

Ljut zbog sina: HadžiTeško je živeti u senci oca, pogotovo ako je u pitanju prava fudbalska legenda, a Georgi Hadži svakako jeste. Janisu Hadžiju nije lako pošto je nedavno debitovao za Vitorul, čiji je trener i vlasnik upravo njegov otac, a stvari su se pogoršale kada je Fiorentina pokazala interesovanje za naslednika Maradone sa Karpata. Tada je proradila sujeta kod mnogih u Rumuniji.

Zoltan Kovač, koordinator mlađih selekcija nacionalnog saveza, ponižavao je Hadžija juniora i još dvojicu omladinaca na treningu u Holandiji, pa je Hadži senior reagovao pismom adresiranom na selektora A tima i predsedniku Tehničkog Komiteta FS Rumunije Angelu Jordaneskua.
„Pišem vam ovo pismo kao bivši igrač, kapiten Rumunije i, na kraju, kao otac igrača Janisa Hadžija. Kao što ste već obavešteni, Kovač je na treningu ponižavao Hadžija, Komana i Kasapa govoreći im da su nule. Šta mislite kako su se oni osećali? Kako ostali igrači mogu da imaju poverenja u čoveka koji za njihove saigrače govori da su nule“, napisao je, između ostalog, Hadži tražeći ostavku Kovača.

Izabrane vesti

Kovač je vrlo brzo odgovorio Hadžiju.
„Poštujem gospodina Hadžija, ali on neće odlučiti da li ću ja otići ili ne. Nisam rekao da su nule, već da ništa ne rade na terenu. Rekao sam Janisu da njegovo prezime meni ništa ne znači“, nije se dao Kovač. 

(FOTO: Action images)


tagovi

VitorulRumunijareprezentativni fudbalJanis HadžiGeorgi HadžiEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara