""
""

Đukić: Ludilo

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.10.17. | 17:30

„Nepojmljivo da primimo gol posle prekida, a imamo četvoricu dvometraša“, kaže trener Zemuna

Dva lica Partizana u Gornjoj varoši. Jedno lepo, u kome je navijačima prikazao dovoljno dobru igru sve do poslednjeg minuta prvog poluvremena, a onda ne baš pohvalno zbog haotičnog nastavka, da bi se tek u završnici Grobarima ukazao Ognjen Ožegović i favoritu sačuvao bodove.
Prvo poluvreme je jedno od najboljih koje smo odigrali ove sezone“, smatra Miroslav Đukić, trener Parnog valjka. „Stvarali smo šanse i umesto da vodimo 2:0, 3:0, mi smo primili gol i onda smo ušli u ludilo“.

Prema njegovim rečima, „ludilo“ se prenelo u veći deo nastavka meča.
Taj gol koji smo primili nas je uveo u probleme, pa je u drugom poluvremenu ušla nervoza, bilo je rastrzane igre...“, dopunio je Đukić.

Izabrane vesti

Njegov kolega na klupi Zemuna, Milan Milanović, imao je primedbe na reakcije svojih izabranika u odbrani. Posebno pre prvog gola.
Nepojmljivo je da primimo gol posle prekida, a imamo četvoricu igrača od po dva metra! Sve u svemu zadovoljan sam kako smo igrali. Prepoustili smo inicijativu Partizanu u prvom poluvremenu, iako nismo bili opasni po njegov gol. U drugom je to izgledalo mnogo bolje, 40 minuta smo igrali kako treba, imali smo i dobar protok lopte, čak i neke opasnije šanse od Partizana, ali jači su od nas“, ocenio je Milanović.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

Milan MilanovićMiroslav ĐukićFK PartizanSrbijaSuperligazemun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara