"Đukić i Solomon"
"Đukić i Solomon"

Đukić o Solomonu: Veliko pojačanje, taj dečko nema limit

Vreme čitanja: 3min | sub. 16.09.17. | 12:30

Trener Partizana najavio Antonova u startnih 11 protiv Radničkog, možda šansu dobije i štoper Mitrović

Đukić i SolomonNovi meč, novi tim. Rotacioni sistem Miroslava Đukića oživeće i na prvenstvenom susretu Partizana i niškog Radničkog pošto će se publici u Humskoj sigurno predstaviti - Nemanja Antonov.

Novajlija iz Grashopersa je bio u protokolu protiv Mladosti iz Lučana, na tribinama u Bernu, a u nedelju od 19.00 trebalo će zakoračiti na teren, kako bi zamenio Nemanju G. Miletića na poziciji levog beka. Možda to neće biti jedina promena u odbrani, jer se debi za crno-bele smeška i štoperu Milanu Mitroviću.
„Antonov je fizički spreman i mislim da je realno očekivati da on igra ovu utakmicu“, potvrdio je Miroslav Đukić, šef struke Partizana, nagovestivši da bi minute mogao da zaradi i doskorašnji defanzivac turskog Mersina. „Isto važi i za Mitrovića, tu je, spremno čeka šansu i sigurno će je dobiti“.

Izabrane vesti

MOZZART kvote --->>> 2708 Partizan - Radnički Niš 1 (1,18), X (6,50), 2 (13,00)

Ritam od dve utakmice sedmično jeste naporan za srpske, ali je normalan za evropske klubove,a pošto je Parni valjak pokazao želju da se s njima trka onda je prirodno da ima dovoljno širok kadar i da ne poseže za izgovorima.
Kao i uvek, Partizan mora da ide na pobedu. Malo je vremena za oporavak, moraće da bude rotacija, da uđu sveži igrači, biće dosta novih. Motivacija i želja za trijumfom moraju da postoje. Ovde te niko ne pita da li si umoran ili ne. Potrebno je da igramo kako to zahteva Partizan“.

Nemanja AntonovOsim Sejdube Sume i Nebojše Kosovića, crno-beli nemaju povređenih, a pošto je Milan Radin u prošlom kolu odmarao zbog žutih kartona, ni kažnjenih igrača. Pitanje je, pak, ko će još dobiti šansu, ali se očekuje da u drugom delu zaigra Teofilus Solomon, pošto se u minula dva meča svideo Grobarima.
„Nigerijac je pravo otkrovenje za sve nas. Reč je o igraču koju nema limit. Može mnogo bolje, smatram da će biti veliko pojačanje“, dodao je Đukić, uz pohvale Marku Jankoviću za prikazano protiv Jang Bojsa (1:1), kad je prvi put dejstvovao na levoj strani veznog reda. „Pokazao je da može. Odigrao je odličnu utakmicu, dao gol, što je za njega bitno, kao i da bude u šansama. U dobroj je formi, nadam se da će nastaviti u tom ritmu“.

Milan Mitrović i TavambaPodsetili smo trenera Partizana na geslo njegovih kolega „najteže su prvenstvene posle evropskih utakmica“, kao i na činjenicu da je prošle godine Radnički odneo bod sa Topčiderskog brda (1:1).
Reč je o tvrdoj, agresivnoj, ekipi koja igra napadački fudbal. Biće nam teško, ali smo domaćini, moramo da nastavimo seriju, kako ne bismo izgubili korak. Umora će biti, ali ne verujem da će doći do opuštanja. Igramo sa ozbiljnim protivnikom. Bilo bi lepo da dođe malo više publike, potrebna nam je pomoć navijača“, apeluje Miroslav Đukić, mada je pitanje koliko će gledalaca izabrati da dođe na meč devetog superligaškog kola čiji je početak zakazan za 19.00, ako se zna da je u 20.30 na programu finale Prvenstva Evrope, Srbija - Slovenija.

SUPERLIGA SRBIJE, DESETO KOLO

Subota:

19.00 (1,80) Vojvodina (3,35) Napredak (4,40)

Nedelja:

16.00 (2,20) Mačva (3,00) Radnik (3,45)
16.00 (3,70) Bačka (3,25) Čukarički (2,00)
17.00 (2,10) Spartak Ždrepčeva krv (3,05) Mladost Lučani (3,60)

17.00 (8,50) Voždovac (4,50) Crvena zvezda (1,35)
19.00 (1,18) Partizan (6,50) Radnički Niš (13,00)
19.00 (2,40) Javor Matis (2,95) Zemun (3,10)
19.00 (2,65) Borac (2,80) Rad (2,90)

TABELA SUPERLIGE

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

Milan MitrovićMiroslav ĐukićNemanja AntonovFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara