"Petrić smiruje Miloševića"
"Petrić smiruje Miloševića"

Umalo tuča “intelektualaca“ u Zemunelu - Savo Milošević nasrnuo na Obućinu

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.05.16. | 18:11

Gordan Petrić i Nenad Bjeković smirili potpredsednika FSS

Petrić smiruje MiloševićaCirkus na izbornoj Skuštini fudbalskog kluba Partizan. Toliki da je umalo prerastao u ozbiljan skandal. Savo Milošević, inače i potpredsednik FSS, fizički je nasrnuo na Milana Obućinu i da nije bilo intervencije prvo Gordana Petrića, pa Nenada Bjekovića možda bismo gledali tuču "intelektualaca" kako je delegate nazvao predsednik verifikacione komisije Dragan Trailović.

Sve je počelo žestokom verbalnom raspravom generalnog direktora crno-belih Miloša Vazure i bivšeg predsednika Dragana Đurića. Milošević je potom skočio na Obućinu, koji kao i Vazura zastupa nastavak vladavine Ivana Ćurkovića, prisebni Petrić se postavio između njih, da bi potom drugi kandidat Bjeković nastavio da smiruje bivšeg napadača Partizana.

Izabrane vesti

Posle toga tenzija se malo smirila, uz standardno dobacivanje opozicionara na čelu sa Bjekovićem. Ali sve ovo se izdešavalo još dok je Skupština brojala delegate. Dakle, uvrede, urlanje, umalo tuča, a tek će se odlučivati o suštinskim pitanjima. Jasno je koliki je svaki glas bitan.

Direktan prenos Skupštine u Zemunelu pratite u odvojenom postu

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSavo MiloševićFK PartizanNenad BjekovićMilan ObućinaGordan Petrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara